Om de website juist te weergeven, maken wij gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteer

In Amsterdam is er altijd wat te doen. Het is een van de meest bezochte steden van Europa. De wereldstad is voornamelijk bekend om het Rijksmuseum, de grachtengordel, Anne Frank huis en de Heineken brouwerij. Naast deze top bezienswaardigheden heeft Amsterdam nog veel meer te bieden!

Musea in Amsterdam

Amsterdam heeft musea en galeries voor iedereen. Van uiteenlopende wereldmusea tot aansprekende tentoonstellingen. Is jouw tijd in Amsterdam beperkt? Het Museumplein in Oud-Zuid is de slimste keuze. Naast het Concertgebouw vind je de 3 grootste musea van Amsterdam. Het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum en het Van Goghmuseum. De collectie van het Rijksmuseum omvat wereldberoemde werken, zoals ‘De Nachtwacht’ van Rembrandt. Het Van Gogh Museum behoort tot de populairste musea ter wereld en beheert de grootste verzameling van Vincent van Gogh. Word jouw aandacht meer getrokken door moderne kunstenaars? Het Stedelijk Museum is het grootste museum met hedendaagse kunst in Nederland.

Winkelen in Amsterdam

In de Nederlandse hoofstad kun je naar hartenlust winkelen. Variërend van grote warenhuizen tot exclusieve boetieks en Amsterdamse markten. De Kalverstraat is de meest bekende winkelstraat. Aangrenzend vind je de Dam met het Paleis en de Bijenkorf. Een van de oudste en grootste warenhuizen van Nederland. Je zoekt gespecialiseerde winkels? In de 9 straatjes vind je vintage producten en originele cadeau’s. De 9 straatjes is een verzamelnaam voor de schilderachtige winkelbuurt van de Jordaan.  De Amsterdamse cultuur herken je het snelst op de lokale markten. De Albert Cuyp is de bekendste markt van Amsterdam. De markt staat garant voor uren vol winkelen en rondsnuffelen naar koopjes. Je begeeft je in het hart van de Pijp onder de buurtbewonders.

Trendy wijken in Amsterdam

Welkom in het nieuwe Amsterdam! Buiten het centrum, heeft elke buurt zijn eigen karakter. NDSM op een oude scheepswerf, lokale hotspots in Oud-West of boutique chique in Oud-Zuid. Enkele voorbeelden met ieder zijn charme. Creatievelingen voelen zich thuis op het NDSM-terrein. Een bijzonder en ruw gebied dat je met de pont betreedt. Populair onder de buurtbewoners is Oud-West. De wijk van ons eigen Ramada Apollo Amsterdam Centre, het Rembrandtpark en de Hallen. De oude tramremise die gerenoveerd is tot een culturele en culinaire hotspot. Oud-West en Oud-Zuid komen tot elkaar in het Vondelpark. Dé stadstuin van elke Amsterdammer, met picknickers en hardlopers. Vanuit het Vondelpark tref je de brede lanen en monumentale panden van Oud-Zuid. De wijk waar onze twee andere Amsterdamse hotels zich bevinden.

Onze hoofstad met 24/7 beleving

Apollo keys

Unlock the fun

locatie of hotel

reserveren

gasten

Volwassenen
Kinderen

Kamervoorkeur

kamer(s)
vanaf
Prijs wordt berekend in de volgende stap
Geen kamers beschikbaar
Lagere prijs
Beschikbaarheid ophalen
Geen beschikbaarheid gevonden
vanaf
Prijs wordt berekend in de volgende stap
Geen kamers beschikbaar
Lagere prijs
Beschikbaarheid ophalen
Beschikbaarheid ophalen
reserveren
  • Wij bieden de beste prijs
  • Mogelijkheid tot GRATIS annuleren
  • Kies voor betalen bij aankomst