Bruisend en kosmopolitisch, toch beminnelijk en nuchter. Antwerpen heeft het allemaal: architectuur, winkels, monumenten, muziek, bars en restaurants. Het is het wereldcentrum voor diamanten. Er zijn veel bezienswaardigheden in deze havenstad, zoals het Rubenshuis, de Onze Lieve Vrouw kathedraal, het koninklijk museum der fijne kunsten, en andere prachtige “must-see” plaatsen.

Ons hotel

Tussen de Hotels Antwerpen, is het Leonardo Hotel Antwerpen uitmuntend gelegen, dicht bij het centraal station en enkele belangrijke monumenten. Een uitstekend vertrekpunt voor een toeristisch bezoek. Fietsverhuur dichtbij het Leonardo Hotel om Antwerpen via een fijne rit te ontdekken. Geniet van Antwerpen en verblijf in het Leonardo Hotel Antwerpen als de meest centraal gelegen hotel onder de Hotels Antwerpen.

Ontdek Antwerpen & Hotels Antwerpen

Winkelen & Hotels Antwerpen


Antwerpen is een fantastische stad voor shoppingliefhebbers. In de straten bevinden zich de grote winkelketens, alsook designer shops en tweedehandswinkels. Deze zijn ofwel gesitueerd in de wandelstraten of in de aangename winkelcentra. Eén van de Hotels Antwerpen, dicht bij de winkeldisctricten, is het Leonardo Hotel Antwerpen, slechts enkele minuten van een geweldige winkeldag.

Eten & Drinken

Als havenstad is Antwerpen sind de 16e eeuw in contact met verschillende soorten voeding en kruiden vanuit de hele wereld. U kan ofwel trendy exotische gerechten genieten op de stadsmarkt of de Franse specialiteiten proeven die geserveerd worden door de meeste restaurants in de stad. Het is vrij makkelijk ook andere Europese specialiteiten te ontdekken. De stad biedt u een overvloed bars aan, waar bezoekers van een cocktail of een locaal biertje kunnen genieten.

Antwerpen Luchthaven & Hotels Antwerpen

Een kleine luchthaven, maar wel doeltreffend en praktisch. De luchthaven is toegankelijk via auto trein of bus, er is een gratis parking en u hoeft slechts 20 minuten voor uw vlucht in te checken. Het Leonardo Hotel Antwerpen is het slechts 11 minuten rijden naar de luchthaven. De luchthaven is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer.

Wereldcentrum voor Diamanten

Als wereldcentrum voor diamanten en een belangrijke speler sinds de 15e eeuw, heeft Antwerpen vele bezienswaardigheden verbonden met deze luxe industrie. Er zijn eveneens 4 diamantbeurzen en ongeveer 1500 diamantbedrijven.

Bezienswaardigheden & Hotels Antwerpen

Het Rubenshuis

Het Rubenshuis werd gebouwd in de 17e eeuw. Het was het huis en de studio van Peter Paul Rubens. Sinds 1946 is het een museum die enkele van Rubens’ schilderijen, 17e eeuwse meubels en kunstwerken van andere schilders toont. Wanneer u naar de Hotels Antwerpen kijkt, is het duidelijk dat het Leonardo Hotel Antwerpen vrij dicht bij dit museum is, meer specifiek, een leuke wandeling van 20 minuten.

ModeMuseum

Diamanten en arhcitectuur zijn niet de enige zaken die Antwerpen te bieden heeft. Het is eveneens een befaamd modecentrum. Het modemuseum is slechts 6 jaar oud, maar heeft reeds belangrijke collecties tentoongesteld. De locatie zelf is een kunstwerk op zich - een gerenoveerd historisch gebouw in hartje Antwerpen

Museum der Moderne Kunst (Muhka) & Hotels Antwerpen

Dit hedendaagse kunstmuseum toont de bezoekers een permanente kunstverzameling, een kunsthuis en een grote bibliotheek en enkele tijdelijke voorstellingen. Het Leonardo Hotel Antwerpen bevindt zich op 2 km van het museum, in vergelijking de Hotels Antwerpenmet andere Hotels Antwerpen, is dit het meest centraal gelegen hotel te Antwerpen en is voor de gasten de ideale plek om de stad te verkennen.

MAS-Museum

 Het MAS museum bundelt collecties die voorheen te zien waren in diverse Antwerpse musea. Bovendien huisvest het de ‘Paul en Dora Janssen’ collectie Pre-Columbiaanse kunst. Het museum kijkt echter ook buiten haar muren naar de stad en de wereld daarbuiten. Het MAS bezit ’s werelds grootste collectie havenkade-kranen en is steunt actief verschillende erfgoed ondernemingen in de omgeving.

 

 

 

 

 

 

 

Apollo keys

Unlock the fun

locatie of hotel

Start Reservering

gasten

Volwassenen
Kinderen

Kamervoorkeur

kamer(s)
vanaf
Prijs wordt berekend in de volgende stap
Geen kamers beschikbaar
Lagere prijs
Beschikbaarheid ophalen
Geen beschikbaarheid gevonden
vanaf
Prijs wordt berekend in de volgende stap
Geen kamers beschikbaar
Lagere prijs
Beschikbaarheid ophalen
Beschikbaarheid ophalen

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam

  • Wij bieden de beste prijs
  • Mogelijkheid tot GRATIS annuleren
  • Kies voor betalen bij aankomst

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam