Combineer jouw overnachting met een leuk uitje in de omgeving van Apollo Hotel Almere City Centre. Wij wisselen het aanbod van onze arrangementen continu. Waarom? Omdat je in de zomer liever aan het water bent en in de winter liever in de wellness. 

Corona maatregelen: wij denken aan jouw gezondheid en veiligheid omtrent het COVID-19 virus. Klik hier om te lezen hoe wij proberen om alle risico’s te beperken.

Meer flexibiliteit & extra voordelen

Wees flexibeler en mis geen extra voordelen, boek jouw arrangement rechtstreeks via onze website. Enjoy!

  • De flexibiliteit om jouw reservering tot 48 uur voor aankomst te annuleren.
  • Een upgrade naar een luxere kamer, op basis van beschikbaarheid.
  • 10% korting op eten & drinken tijdens je verblijf!

Geldig voor alle arrangementen met aankomst tot 1 oktober 2020.

 

Zomer in de natuur arrangement

Geniet deze zomer van het ultieme zomer arrangement in de groene natuur omgeving van Almere. Beleef deze zomer de natuur van Almere. Maak gebruik van een huurfiets en fiets langs het Gooimeer. Iets minder sportief? Fiets naar het Weerwater en geniet van één van de strandjes. Bij terugkomst staat er een bierproeverijtje met hapjes voor je klaar in onze Bierfabriek, gelegen in het hotel. Slaap de volgende dag extra lang uit en maak gebruik van onze late check out. Boek dit arrangement vanaf €109 per twee personen per nacht.​

Het Zomer in de natuur arrangement is inclusief: 
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Fietsverhuur voor een dag naar keuze voor 2 personen
- Mini bierproeverijtje met hapjes
- Late check out om 13:00 uur

START RESERVERING

 

 

 

 

 

Spiderwheelz arrangement

Altijd al op een e-scooter willen rond scheuren? Ontdek nu met ons Spiderwheelz arrangement de omgeving van Almere. Je trekt stevig op, om soepel en geruisloos de weg te verkennen. Gemakkelijk en ontspannen achter het stuur van je chopper, zonder uitstoot of lawaai ontdek je Almere en omgeving. De Spider Wheelz heeft brede voor- en achterwielen, zodat je met power maar comfortabel het natuurgebied van de Oostvaardersplassen rondrijd. Na de tour staat er een koud bierproeverijtje klaar in de Bierfabriek en de volgende ochtend staat er een uitgebreid ontbijt op je te wachten. Boek dit arrangement vanaf €169 per twee personen per nacht.

Het Spiderwheelz arrangement is inclusief:
- Overnachting in twee persoonskamer
- Uitgebreid ontbijt
- Spiderwheelz tour van 5 uur
- Bierproeverijtje in de Bierfabriek

START RESERVERING

 

 

 

 

Kever taste & sleep tour arrangement

Geniet van de unieke kever taste & sleep tour ervaring, wij stippelen een leuke dagtrip voor je uit inclusief bierproeverij en overnachting in Almere. Altijd al een keer een dagje in een Beetle willen rijden? Met dit arrangement kan het! Wij stippellen een leuke dagtrip uit en zie niet alleen Almere maar ook andere mooie plekken van Nederland. Na de rondrit heb je zeker een biertje verdiend bij onze Bierfabriek. Na een actieve dag relax je op jouw kamer. De volgende dag staat er een verrukkelijk ontbijt voor je klaar. Boek dit arrangement vanaf €189 per twee personen per nacht.

Het Kever arrangement is inclusief:
- Overnachting in twee persoonskamer
- Uitgebreid ontbijt
- Dagje uit met de kever
- Bierproeverijtje in Bierfabriek

Start reservering