Combineer jouw overnachting met een leuk uitje in de omgeving van Apollo Hotel Almere City Centre. Wij wisselen het aanbod van onze arrangementen continu. Waarom? Omdat je in de zomer liever aan het water bent en in de winter liever in de wellness. 

Corona maatregelen: wij denken aan jouw gezondheid en veiligheid omtrent het COVID-19 virus. Klik hier om te lezen hoe wij proberen om alle risico’s te beperken.

Meer flexibiliteit & extra voordelen

Wees flexibeler en mis geen extra voordelen, boek jouw arrangement rechtstreeks via onze website. Enjoy!

  • De flexibiliteit om jouw reservering tot 48 uur voor aankomst te annuleren.
  • Een upgrade naar een luxere kamer, op basis van beschikbaarheid.
  • 10% korting op eten & drinken tijdens je verblijf!

Geldig voor alle arrangementen met aankomst tot 1 december 2020.

 

Herfst in de natuur arrangement

Beleef deze herfst het ultieme Herfst arrangement! Wandel door het Kromslootpark en bewonder de bomen met hun spectaculaire herfstkleuren. Maak gebruik van een huurfiets en maak een lange fietstocht om Almere te ontdekken. Iets minder sportief? Fiets langs de populaire recreatieplas Het Weerwater en bekijk de prachtige Skyline van Almere. Bij terugkomst kan je jezelf opwarmen in onze Bierfabriek, gelegen in het hotel. Je krijgt hapjes en een bierproeverijtje van het huis. Slaap de volgende dag extra lang uit en maak gebruik van onze late check out. Boek dit arrangement vanaf €109 per twee personen per nacht.

Het Herfst in de natuur arrangement is inclusief: 
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Fietsverhuur voor een dag naar keuze voor 2 personen
- Bierproeverij met hapjes in onze Bierfabriek
- Late check out tot 13:00 uur

START RESERVERING

 

 

 

 

 

Shop till you drop arrangement

Ervaar shoppen in bruisend Batavia Stad en blijf overnachten in het Apollo Hotel Almere City Centre. Shop till you drop in Batavia Stad Fashion Outlet, met ruim 250 internationale fashion & lifestylemerken. Laat je inspireren met de laatste trends en mode must-haves. Van ons ontvang je korting vouchers, die je kan gebruiken in diverse winkels. Na een shopdag staat er een bierproeverij voor je klaar bij de Bierfabriek. Boek dit arrangement vanaf €79 voor twee personen.

Het Shop till you drop arrangement is inclusief:
- Overnachting inclusief ontbijt
- Diverse winkel korting vouchers, te gebruiken in Batavia Stad
- Bierproeverij in de Bierfabriek

START RESERVERING

 

 

 

 

 

Bierfabriek experience arrangement

Beleef de ultieme slaap en bierproeverij combinatie in het Apollo Hotel Almere en de Bierfabriek. Ben jij een bierliefhebber? Dan is deze bier experience iets voor jou! Naast ons hotel is onze Bierfabriek gelegen, een brouwerij, restaurant en café in één. Onze bieren worden op ambachtelijke wijzen midden in ons restaurant gebrouwen. Bij aankomst in het hotel ontvang je een welkomstdrankje. In de middag & avond proef je van ons eigen gebrouwen bier en serveren wij een bourgondisch 2-gangendiner, altijd bereid met eerlijke producten. Boek dit arrangement vanaf €145 voor 2 personen.

Het Bierfabriek experience arrangement is inclusief:
- Overnachting in een tweepersoonskamer met uitgebreid ontbijt
- Een welkomstdrankje
- Bierproeverij in de Bierfabriek 
- 2-gangendiner
- Late check-out tot 13:00 uur

START RESERVERING

 

 

 

Almere Jungle arrangement

Geniet van de unieke combinatie jungle, tasting en overnachten in Almere.Waan jezelf even in een tropische jungle! Dat kan in Dierenpark Almere Jungle, waar vogels, zoogdieren, vissen, reptielen, insecten en ongewervelde dieren leven. Na een bezoek aan de flora en funa verwelkomen wij jou met een bierproeverij en ervaar je onze eigen gebrouwen bieren in de Bierfabriek. Boek dit arrangement vanaf €176 per twee volwassenen en twee kids. 

Het Almere Jungle arrangement is inclusief:
- Overnachting in een familiekamer
- Uitgebreid ontbijt
- Toegangskaarten voor Almere Jungle
- Verrassing voor de kinderen
- Bierproeverij in de Bierfabriek voor de volwassenen 

START RESERVERING

 

 

 

 

Spiderwheelz arrangement

Altijd al op een e-scooter willen rond scheuren? Ontdek nu met ons Spiderwheelz arrangement de omgeving van Almere. Je trekt stevig op, om soepel en geruisloos de weg te verkennen. Gemakkelijk en ontspannen achter het stuur van je chopper, zonder uitstoot of lawaai ontdek je Almere en omgeving. De Spider Wheelz heeft brede voor- en achterwielen, zodat je met power maar comfortabel het natuurgebied van de Oostvaardersplassen rondrijd. Na de tour staat er een koud bierproeverijtje klaar in de Bierfabriek en de volgende ochtend staat er een uitgebreid ontbijt op je te wachten. Boek dit arrangement vanaf €169 per twee personen per nacht.

Het Spiderwheelz arrangement is inclusief:
- Overnachting in twee persoonskamer
- Uitgebreid ontbijt
- Spiderwheelz tour van 5 uur
- Bierproeverijtje in de Bierfabriek

START RESERVERING

 

 

 

 

Kever taste & sleep tour arrangement

Geniet van de unieke kever taste & sleep tour ervaring, wij stippelen een leuke dagtrip voor je uit inclusief bierproeverij en overnachting in Almere. Altijd al een keer een dagje in een Beetle willen rijden? Met dit arrangement kan het! Wij stippellen een leuke dagtrip uit en zie niet alleen Almere maar ook andere mooie plekken van Nederland. Na de rondrit heb je zeker een biertje verdiend bij onze Bierfabriek. Na een actieve dag relax je op jouw kamer. De volgende dag staat er een verrukkelijk ontbijt voor je klaar. Boek dit arrangement vanaf €189 per twee personen per nacht.

Goed om te weten:
- ​De kevers zijn allrisk verzekerd.
- De chauffeur moet minimaal 3 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.
- De kever dient in Lelystad opgehaald te worden op de dag van het keveruitje. Route beschrijving beschikbaar bij de hotel receptie. Eventueel vervoer beschikbaar van treinstation lelystad centrum naar het keverbedrijf.
- De kever dient afgetankt afgeleverd te worden aan het einde van de dag.
- Er wordt een borg van €300 gevraagd voor de kever. Deze ontvangt de gast aan het eind van de dag retour.

Het Kever arrangement is inclusief:
- Overnachting in twee persoonskamer
- Uitgebreid ontbijt
- Dagje uit met de kever
- Bierproeverijtje in Bierfabriek

Start reservering