Combineer jouw overnachting met een leuk uitje in de omgeving van Apollo Hotel Almere City Centre. Wij wisselen het aanbod van onze arrangementen continu. Waarom? Omdat je in de zomer liever aan het water bent en in de winter liever in de wellness. 

Corona maatregelen: wij denken aan jouw gezondheid en veiligheid omtrent het COVID-19 virus. Klik hier om te lezen hoe wij proberen om alle risico’s te beperken.

Meer flexibiliteit & extra voordelen*

Wees flexibeler en mis geen extra voordelen, boek jouw arrangement rechtstreeks via onze website. Enjoy!

  • De flexibiliteit om jouw reservering tot 48 uur voor aankomst te annuleren.
  • Een upgrade naar een luxere kamer, op basis van beschikbaarheid.
  • 10% korting op eten & drinken tijdens je verblijf!

Geldig voor alle arrangementen met aankomst tot 31 maart 2021.

* Voor de kerst en oud en nieuw arrangementen gelden de volgende voordelen:

  • Kerstarrangementen gratis annuleren tot 21 december 2020.
  • Oud en nieuw arrangementen gratis annuleren tot 27 december 2020.

 

Sleep & Celebrate Kerst en NYE arrangement                                   

Kerst en Oud & Nieuw vier je bij ons! Beleef de ultieme slaap en bierproeverij combinatie in het Apollo Hotel Almere en de Bierfabriek. Ben jij een bierliefhebber? Dan is deze bier experience iets voor jou! Naast ons hotel vind je Bierfabriek Almere, een brouwerij, restaurant en café in één. Onze bieren worden op ambachtelijke wijzen midden in ons restaurant gebrouwen. Bij aankomst in het hotel ontvang je een welkomstdrankje. In de middag & avond proef je van ons eigen gebrouwen bier en serveren wij een bourgondisch 2-gangendiner, altijd bereid met eerlijke producten. Heb jij zin in de feestdagen? Boek dit arrangement vanaf €119 voor twee personen per nacht. 

Het Sleep & Celebrate Kerst en NYE arrangement is inclusief:
- Overnachting in een tweepersoonskamer met uitgebreid ontbijt
- Een welkomstdrankje
- Bierproeverij in de Bierfabriek 
- 2-gangendiner
- Late check out tot 13:00 uur

START RESERVERING

 

 

 

Herfst in de natuur arrangement

Beleef deze herfst het ultieme Herfst arrangement! Wandel door het Kromslootpark en bewonder de bomen met hun spectaculaire herfstkleuren. Maak gebruik van een huurfiets en maak een lange fietstocht om Almere te ontdekken. Iets minder sportief? Fiets langs de populaire recreatieplas Het Weerwater en bekijk de prachtige Skyline van Almere. Bij terugkomst kan je jezelf opwarmen in onze Bierfabriek, gelegen in het hotel. Je krijgt hapjes en een bierproeverijtje van het huis. Slaap de volgende dag extra lang uit en maak gebruik van onze late check out. Boek dit arrangement vanaf €105 per twee personen per nacht.

Het Herfst in de natuur arrangement is inclusief: 
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Fietsverhuur voor een dag naar keuze voor 2 personen
- Bierproeverij met hapjes in onze Bierfabriek
- Late check out tot 13:00 uur

START RESERVERING

 

 

 

 

Winter in de natuur arrangement                                   

Deze winter samen overnachten en gezellig naar de bios? Dan is het Winter in de natuur arrangement echt iets voor jou! Ontdek samen de prachtige omgeving van Almere en wandel door de Oostvaardersplassen. Spot de vogels op speciale kijkplekken of zoek voor wilde kuddes edelherten, echte winter vibes! Bij terugkomst kun je samen opwarmen bij de Bierfabriek Almere. Kan je niet wachten? Boek dit arrangement vanaf €90 voor twee personen per nacht. 

Het Winter in de natuur arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Bioscoopkaartjes voor een film naar keuze

START RESERVERING

 

 

 

 

 

Shop till you drop arrangement

Ervaar shoppen in bruisend Batavia Stad en blijf overnachten in het Apollo Hotel Almere City Centre. Shop till you drop in Batavia Stad Fashion Outlet, met ruim 250 internationale fashion & lifestylemerken. Laat je inspireren met de laatste trends en mode must-haves. Van ons ontvang je korting vouchers, die je kan gebruiken in diverse winkels. Na een shopdag staat er een bierproeverij voor je klaar bij de Bierfabriek. Boek dit arrangement vanaf €79 voor twee personen.

Het Shop till you drop arrangement is inclusief:
- Overnachting inclusief ontbijt
- Diverse winkel korting vouchers, te gebruiken in Batavia Stad
- Bierproeverij in de Bierfabriek

START RESERVERING

 

 

 


 

Almere Jungle arrangement

Geniet van de unieke combinatie jungle, tasting en overnachten in Almere.Waan jezelf even in een tropische jungle! Dat kan in Dierenpark Almere Jungle, waar vogels, zoogdieren, vissen, reptielen, insecten en ongewervelde dieren leven. Na een bezoek aan de flora en funa verwelkomen wij jou met een bierproeverij en ervaar je onze eigen gebrouwen bieren in de Bierfabriek. Boek dit arrangement vanaf €176 per twee volwassenen en twee kids. 

Het Almere Jungle arrangement is inclusief:
- Overnachting in een familiekamer
- Uitgebreid ontbijt
- Toegangskaarten voor Almere Jungle
- Verrassing voor de kinderen
- Bierproeverij in de Bierfabriek voor de volwassenen 

START RESERVERING