Iedere reden is een reden voor een feestje. Dat vinden wij ook en daarom bieden wij veel opties. Want bij elke gelegenheid hoort een ander type feest. Je zoekt een speciale locatie voor jouw bedrijfsfeest? Wat dacht je van The Harbour Club Kitchen. Dineren, borrelen en feesten op een unieke locatie in Amsterdam. Op de enige plek waar vijf grachten samenkomen. Wij laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn voor jouw feestavond in Amsterdam.

Contactgegevens

Diner bij The Harbour Club Kitchen

The Harbour Club Kitchen is in korte tijd uitgegroeid tot een place-to-eat in Amsterdam Zuid. Je eet hier aan het water. De Harbour Club Kitchen staat bekend om de verse sushi gerechten en de grill die gebruikt wordt voor eigentijdse gerechten. Echte vleesliefhebbers kiezen voor het beste Wagyu vlees van het Japanse Black ras. Je vindt hier alleen het beste vlees, de meest verse vis, de mooiste groenten en lekkerste kruiden. Gerechten met een tikkeltje eigenwijsheid, maar wel met oog voor detail. 

Bedrijfsfeest

Ook op het werk is er altijd een reden voor een feest. Een eindejaarsborrel, een drankje op het terras als feestelijke afsluiting van een meeting of vier het feest van het jaar met alle collega's. The Harbour Club Kitchen is niet alleen 'the place to eat' van Amsterdam-Zuid. Wij organiseren ook graag een feestje. Proost samen met jouw collega's op ons terras op een mooie zomer. Of sluit het jaar af met een kerstborrel bij onze kerstboom. Je pakt het liever wat groter aan? Leuk! Wij hebben de ruimte, het eten, de drankjes en een goede sfeer. Jij zorgt voor de uitnodiging, wij voor de rest. 

Feestavond

Er is er één jarig, hoera, hoera! Of toch niet? Ach het maakt ons niet uit, iedere reden is een reden voor een feestje. En wij organiseren graag feestjes. Met de ruime opzet van The Harbour Club Kitchen en onze Marina Lounge hebben wij altijd een passende locatie voor jouw feest. Een compleet 3-gangen diner bij de parel van Oud-Zuid; The Harbour Club Kitchen. Of een feestavond met onze lekkere hapjes. 

Bruiloft

Bij ons stap je letterlijk in het huwelijksbootje. Vanuit The Harbour Club Kitchen of ons terras aan het water kijk je uit over de grachten van Amsterdam. Sluit de ceremonie af met een rondje over de grachten. Wij zijn een officiële trouwlocatie in Amsterdam. Met een aankomst in ons hotel vertellen we jouw gasten graag de weg naar de trouwlocatie, welke helemaal naar je eigen smaak is ingericht door ons. Na de ceremonie en een tocht over de grachten hongerig? Sluit je dag af met een diner bij The Harbour Club Kitchen, of proost met alle gasten op ons terras aan het water. Wil je nog niet dat de dag voorbij is? Sluit deze belangrijke dag af met een goed feest. 

 

OFFERTE AANVRAGEN

blogberichten

top stories

Apollo News Vinkeveen
Apollo Hotels (her)-opent hotel in Vinkeveen

Apollo Hotels (her)-opent hotel in Vinkeveen

Apollo Hotels
Apollo News
Apollo Hotels en MeetingReview intensiveren samenwerking

Apollo Hotels en MeetingReview intensiveren samenwerking

Apollo Hotels
Apollo News Amsterdam
The Harbour Club Kitchen, de nieuwe parel van Oud-Zuid

The Harbour Club Kitchen, de nieuwe parel van Oud-Zuid

Apollo Hotels