'Wyndham Apollo Hotel Amsterdam' wordt 'Apollo Hotel Amsterdam'

Vanaf 1 januari veranderen wij de naam van ons hotel van Wyndham Apollo Hotel Amsterdam naar Apollo Hotel Amsterdam. Daar zijn we trots op! Het Apollo Hotel is een icoon in de Amsterdamse hotellerie, vanaf nu bieden we jou als gast het beste van twee werelden: een uniek hotel met een eigen identiteit en toegang tot een wereldwijd bereik en distributienetwerk.

Voor jou als gast verandert er verder niets. Je luncht en dineert nog gewoon in The Harbour Club Kitchen en geniet hier van de eigentijdse gerechten, je overnacht in onze heerlijke kamers en relaxed aan het terras op de plek waar vijf grachten van Amsterdam samenkomen.

Classy en modern. Dit is Apollo Hotel Amsterdam. Ons hotel is centraal gelegen in het mooie Amsterdam Oud-Zuid. Overnacht of vergader op een typisch Nederlandse plek, aan de vijf grachten van Amsterdam. Een congres in het World Trade Centre Amsterdam of de RAI? Deze zijn eenvoudig te bereiken op 1000 meter afstand vanaf het hotel. Tijdens een weekendje in het mooie oud-zuid verblijf je op loopafstand van Amsterdamse hotspots zoals De Pijp, de Albert Cuypmarkt of relax in het Beatrixpark.