Je wilt alles in één keer geregeld hebben. Dat snappen wij. Met onze arrangementen boek je jouw verblijf in combinatie met bijvoorbeeld een diner in ons hotel, of met een uitstapje in het gezellige Breda. Dat is net zo makkelijk. 

Er zijn uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures getroffen, conform de richtlijnen van het RIVM.

ZOMER IN DE NASSAUSTAD ARRANGEMENT

Kom jij deze zomer de schoonheid van de Nassaustad ontdekken? Breda heeft een belangrijke historische stadskern, die zich over de eeuwen heeft gevormd rond het Kasteel van Breda. In de binnenstad, op loopafstand van Apollo Hotel Breda ontdek je daarnaast de Koninklijke Militaire Academie, gotische Onze-Lieve-Vrouwekerk, Grote Markt en het Begijnhof. Het stadspark in het midden van dit alles is een ideale plek voor een zomerse picknick. Je krijgt van ons een goedgevulde mand met lekkernijen, zodat je de hele dag van de prachtige stad kunt genieten. Boek dit arrangement vanaf €150 voor twee personen per nacht.

Het Zomer In De Nassaustad arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Welkomstdrankje
- Gevulde picknickmand

START RESERVERING

 

 

 

 

Sleep & Dine arrangement

Beleef Brabantse gastvrijheid bij Apollo Hotel Breda City Center! Breda is de ideale stad voor een lang weekend weg. Na ontvangst met een welkomstdrankje in het hotel, sta je in 10 minuten op de Grote Markt. Maak een stadswandeling door de historische binnenstad of ga een dag winkelen in de Ginnekenstraat. Neem plaats in restaurant Puur en laat je verwennen met een 3-gangen diner. Onze koks serveren graag gezonde maaltijden met verse producten. Met dit arrangement boek je op en top Brabantse gastvrijheid! Boek dit arrangement vanaf €165 per twee personen.

Het Sleep & Dine arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Welkomstdrankje
- Heerlijk 3-gangen diner ‘Du Chef’

START RESERVERING

 

 

 

 

 

Ontdek Breda op de fiets arrangement

Breda ontdekken terwijl je door de gezellige straatjes fietst? Dan is dit arrangement voor jou! Wij hebben de leukste routes voor je uitgestippeld waardoor jij alles kan zien van deze bourgondische stad.  Dit arrangement is inclusief overnachting en ontbijt, waardoor jij met een goed gevulde maag op pad kan gaan. Boek dit arrangement vanaf €135 voor twee personen per nacht.

Het Ontdek Breda op de fiets arrangement is inclusief:
- Overnachting inclusief ontbijt
- Fietsverhuur
- Flesje water voor tijdens je fietstocht
- Handfruit

START RESERVERING