Je komt met de auto naar ons hotel. Parkeren in het centrum is vaak een probleem. Gelukkig hebben wij voor jou als gast een voordelige parkeerplaats op ons eigen terrein of in de garage naast het hotel. Kom je met de auto? Goed idee. Laat het ons vooraf even weten. Wij houden een een plaats voor je vrij en voldoe je bij het inchecken de parkeerkosten. 

Onze parking

Wij begrijpen dat je graag in het centrum verblijft, terwijl je de auto voor de deur parkeert. Bij ons parkeer je jouw auto daarom op het parkeerterrein voor de deur van het hotel, of in de overdekte parkeergarage naast ons hotel. 

Je hebt ons hotel na een autorit bereikt. Fijn. Loop meteen even ons hotel binnen. Onze medewerker aan de receptie vertelt je graag waar jij de auto kunt parkeren. Je parkeert jouw auto voor € 15,- per nacht wanneer je uitcheckt om 12:00 uur, € 9,- per dag of € 6,- per avond. 

Rijd je in een elektrische auto? Wij horen dit graag tijdens jouw reservering. Dan houden wij deze parkeerplaats graag voor je vrij. 

Is onze parking vol? Geen probleem. Direct naast ons hotel bevindt zich een parkeergarage van Qpark. Hier parkeer je de auto voor € 13,90 per dag.