Je komt met de auto naar ons hotel. Parkeren in het centrum is vaak een probleem. Gelukkig hebben wij voor jou als gast plek op ons eigen parkeerterrein of in de parkeergarage naast het hotel. Kom je met de auto? Goed idee. Laat het ons even vooraf weten. Dan houden wij een parkeerplaats voor je vrij. 

Onze parking

Wij begrijpen dat je graag in het centrum verblijft, terwijl je de auto voor de deur parkeert. Bij ons parkeer je jouw auto daarom op het parkeerterrein voor de deur van het hotel, of in de overdekte parkeergarage naast ons hotel. 

Je hebt ons hotel na een autorit bereikt. Fijn. Loop meteen even ons hotel binnen. Onze medewerker aan de receptie vertelt je graag waar jij de auto kunt parkeren. Je parkeert jouw auto voor € 15,- per nacht wanneer je uitcheckt om 12:00 uur, € 9,- per dag of € 6,- per avond. 

Rijd je in een elektrische auto? Wij horen dit graag tijdens jouw reservering. Dan houden wij deze parkeerplaats graag voor je vrij. 

Is onze parking vol? Geen probleem. Direct naast ons hotel bevindt zich een parkeergarage van Qpark. Hier parkeer je de auto voor € 13,90 per dag.