Of je in ons hotel wilt vergaderen, feesten, dineren of trouwen. Wij regelen het graag. De verschillende zalen en sfeervolle lobby zorgen voor een mooi ontvangst voor alle gasten. Tussen het strand van Scheveningen en de binnenstad van Den Haag. Je bent benieuwd naar alle mogelijkheden voor jouw feest of activiteit bij Crowne Plaza Den Haag - Promenade? Wij laten je graag onze zalen en mogelijkheden zien in ons hotel. 

Contactgegevens

FESTIVE SEASON ARRANGEMENT BIJ CROWNE PLAZA DEN HAAG

Dit jaar introduceerden we authentieke gerechten van over de hele wereld, tijdens de Promenade Food Festivals in Brut International Flavours. We kunnen niet wachten je de 'International Flavours' te laten proeven tijdens jullie eindejaars event!

 

 

 

BEKIJK ARRANGEMENTEN

 

Diner in Brut International Flavours

Bij Brut International Flavours tref je een gevarieerde en internationaal gevoerde keuken. Door onze samenwerkingen met onder andere Indiaanse, Peruaanse en Ecuadoriaanse topchefs tijdens foodfestivals, serveert de Haagse Brasserie topgerechten voor een mooie prijs in een modern jasje. Chef Sido de Brabander serveert graag jouw favoriete gerecht met de beste ingrediënten van het seizoen. 

Teambuilding

Geef jouw meeting een verrassende twist en versterk het teamgevoel tijdens een teambuilding activiteit. In ons hotel heb je het beste van twee werelden. Uitwaaien op het strand van Scheveningen, of de Haagse binnenstad ontdekken met het hele team. Voor meer actie vaar je langs de kust van Scheveningen met je collega's of speel je een spel in Den Haag. Laat ons weten wat jij voor ogen hebt om het teamgevoel te verstreken. Wij regelen graag een activiteit om jouw meeting in ons hotel compleet te maken. 

Bedrijfsfeest

Na een presentatiwil je nog naborrelen of toasten op een mooie samenwerking. Wij regelen dit graag. Met een hapje en een drankje sluit je jouw vergadering passend af. Of ga dineren in Brasserie Brut. Proosten op het nieuwe jaar tijdens de jaarlijkse kerstborrel kan niet ontbreken. Daarom hebben wij ook voor grote groepen verschillende zalen die wij graag naar jouw voorkeur inrichten. Met een ruime parkeerplaats voor ons hotel en de ideale ligging tussen Scheveningen en Den Haag is ons hotel goed bereikbaar voor jouw gasten en collega's. 

Feestavond

Je hebt iets te vieren. Natuurlijk, er is namelijk altijd wel reden voor een feestje. Die feesten organiseren wij graag voor je. Zo hoef jij alleen de juiste gasten uit te nodigen, dan verzorgen wij de rest. Of je nu met de hele familie een weekend overnacht in ons hotel, en hier samen wilt eten met de familie. Of je verrast een vriend of vriendin met een verjaardagsborrel bij onze bar. Onze cocktails wachten op jou en de chef's van Brut International Flavours staan voor je klaar. 

Bruiloft

Als officiële trouwlocatie van Den Haag zit je bij ons goed voor de mooiste dag van je leven. Wij richten onze zalen graag in naar jouw voorkeur. Op een belangrijk moment als dit wil je natuurlijk vooraf weten waar je precies het ja-woord geeft. Wij laten je graag de mogelijkheden in ons hotel zien. En wat dacht je van een fotoreportage in het aangrenzende Van Stolkpark? De dag afsluiten met een compleet verzorgd diner en spetterend trouwfeest? Geen probleem. Tot slot maken wij onze suite graag klaar voor het bruidspaar.

OFFERTE AANVRAGEN

blogberichten

top stories

Apollo News
Apollo Hotels introduceert Apollo Rewards

Apollo Hotels & Resorts introduceert nieuw loyaliteitsprogramma Apollo Rewards

Apollo Hotels
Apollo News Vinkeveen
Apollo Hotels (her)-opent hotel in Vinkeveen

Apollo Hotels (her)-opent hotel in Vinkeveen

Apollo Hotels
Apollo News
Apollo Hotels en MeetingReview intensiveren samenwerking

Apollo Hotels en MeetingReview intensiveren samenwerking

Apollo Hotels