Je zoekt een hotel in Den Haag met luxe faciliteiten voor fitness en wellness. Ons 5-sterren hotel heeft dé city spa van Den Haag en omgeving. De Promenade Healthclub & Spa vind je onder het hotel en is gratis te bezoeken voor hotelgasten. De luxe city spa heeft een oppervlakte van 900 m2 met diverse sauna's, een zwembad en een uitgebreide fitness ruimte.

In de Haagse Promenade Healthclub & Spa zijn alle faciliteiten voor ontspanning en inspanning aanwezig! De faciliteiten zijn gratis voor hotelgasten. Je woont in de omgeving van Den Haag en wilt regelmatig van de Spa of Fitness gebruik maken? Dat kan. Wij bieden diverse abonnementen aan of eenmalige toegangsprijzen.

WELLNESS

Maak jouw hoofd leeg en laat alle spanningen los in onze sauna’s. Onze Spa heeft verschillende sauna’s met ieder een andere werking. Het stoombad heeft een zuiverende werking op jouw lichaam. De infrarood sauna zorgt voor een goede doorbloeding en helpt daarmee voor spier- en gewrichtspijn. De Finse sauna is de meest traditionele sauna met een gemiddelde temperatuur van 80 graden. Goed afkoelen na de Finse sauna is belangrijk. Dat geldt ook voor de Finse buiten sauna. De luchtvochtigheid in de buiten sauna hangt af van de weersomstandigheden

MASSAGES

Met onze behandelingen en massages verwen je jouw huid en spieren. Wij bieden drie soorten behandelingen en massages aan. Een klassieke wellness massage, een Hammam behandeling gebaseerd op Oosterse tradities of een gezichtsbehandeling. Bij onze behandelingen gebruiken wij de producten van de Thermae For Me lijn. Thermae For Me is de eigen productlijn van ons Wellness resort Thermae 2OOO in Limburg. Je reserveert een massage of behandeling telefonisch, per email of bij onze receptie balie.

FITNESS

Het is 22.00 geweest maar je wilt jouw dag nog energiek afsluiten. In onze moderne fitness heb je de keuze uit apparaten en gewichten van Technogym. Je weet niet precies hoe een van de moderne apparaten werkt? Hier zijn onze personal trainers voor. Je wilt 1 op 1 training en coaching? Bel met ons voor de beschikbaarheid en boek jouw privé training. 

 

 

CONTACT

Promenade Healthclub & Spa
Tel: +31 70 351 1719
www.promenadehealthclub.nl
reservations@promenadehealthclub.nl

 

 

locatie of hotel

Start Reservering

gasten

Volwassenen
Kinderen

Kamervoorkeur

kamer(s)
vanaf
Prijs wordt berekend in de volgende stap
Geen kamers beschikbaar
Lagere prijs
Beschikbaarheid ophalen
Geen beschikbaarheid gevonden
vanaf
Prijs wordt berekend in de volgende stap
Geen kamers beschikbaar
Lagere prijs
Beschikbaarheid ophalen
Beschikbaarheid ophalen
Start Reservering
  • Wij bieden de beste prijs
  • Mogelijkheid tot GRATIS annuleren
  • Kies voor betalen bij aankomst