Je bent in Groningen, dan wil je natuurlijk ook wat van de stad of onze omgeving zien. Dat snappen wij. Met onze arrangementen boek je niet alleen jouw overnachting. Wij zorgen dat alles is geregeld voor een compleet verblijf bij ons. Of je nu gaat wadlopen aan de kust, of lekker bij ons blijft dineren. 

Er zijn uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures getroffen, conform de richtlijnen van het RIVM.

ZOMER IN GRONINGEN ARRANGEMENT

Groningen: De grootste stad van Noordelijk Nederland, en beeldschoon in de zomerzon! Kom jij de Martinitoren beklimmen, het Groninger Museum bezoeken of borrelen bij de Drie Gezusters? Waar je ook voor komt, je zult je zeker thuis voelen in deze Hanzestad. Bij dit arrangement zit fietsverhuur voor 2 personen op de dag van aankomst inbegrepen, waarmee je op je gemak de stad en omgeving kunt verkennen. Afkoelen doe je met onze eigen Chef’s! ijsthee of ijskoffie, waarna je je heerlijk kunt terugtrekken op je fijne hotelkamer. Vanzelfsprekend staat er de volgende ochtend een uitgebreid ontbijt voor je klaar. Boek dit arrangement vanaf €129 voor twee personen per nacht.

Het Zomer In Groningen arrangement is inclusief:
- Overnachting in een Superior kamer met uitgebreid ontbijt
- Chef’s! ijsthee of ijskoffie
- Gebruik van de fitness
- Huurfietsen op de dag van aankomst

START RESERVERING

 

 

 

 

 

SLEEP & DINE ARRANGEMENT

Een 3-gangen diner bij Chef's! Food & Drinks kan natuurlijk niet ontbreken tijdens jouw overnachting in Groningen. Met dit arrangement boek je alles in één keer, dat is wel zo makkelijk. In onze open keuken bereiden onze Chef's de lekkerste gerechten, met een finishing touch aan de tafel. Geniet na het eten nog van het prachtige Groningen of van een drankje aan de bar bij Chef’s! De volgende ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar. Vanaf €178 per nacht voor twee personen.

Het Sleep & Dine arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Een leuke Chef’s! verrassing op de kamer bij aankomst
- Chef’s! 3-gangen verrassingsdiner inclusief amuse en welkomstdrankje

START RESERVERING