Je bent in Groningen, dan wil je natuurlijk ook wat van de stad of onze omgeving zien. Dat snappen wij. Met onze arrangementen boek je niet alleen jouw overnachting. Wij zorgen dat alles is geregeld voor een compleet verblijf bij ons. Of je nu gaat wadlopen aan de kust, of lekker bij ons blijft dineren. 

Corona maatregelen: wij denken aan jouw gezondheid en veiligheid omtrent het COVID-19 virus. Klik hier om te lezen hoe wij proberen om alle risico’s te beperken.

LENTE IN GRONINGEN ARRANGEMENT

Bloemetjes, bijtjes en zonnestralen. Vier de lente bij Apollo Hotel Groningen! Na de koude winter is het tijd om te genieten van het betere weer in het hoge noorden. Word uitgerust wakker in je superior kamer en geniet ’s ochtends van een uitgebreid ontbijt. Houd je van wandelen? Je krijgt van ons een route voor een stadswandeling door Groningen. Boek dit arrangement vanaf €109 voor twee personen per nacht.*

Het Lente in Groningen arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Upgrade naar een Superior kamer
- Lentecocktail of -mocktail
- Gratis parkeren
- Route voor een stadswandeling

START RESERVERING

*Voor reservering tot 11 mei wordt het ontbijt en diner geserveerd in de vorm van take-away zodat je hier comfortabel van kan genieten in je eigen hotelkamer. Ons terras is geopend van 12:00 tot 18:00.

SLEEP & DINE ARRANGEMENT

Een 3-gangen diner bij Chef's! Food & Drinks kan natuurlijk niet ontbreken tijdens jouw overnachting in Groningen. Met dit arrangement boek je alles in één keer, dat is wel zo makkelijk. In onze open keuken bereiden onze Chef's de lekkerste gerechten, met een finishing touch aan de tafel. Geniet na het eten nog van het prachtige Groningen of van een drankje aan de bar bij Chef’s! De volgende ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar. Vanaf €139 per nacht voor twee personen.*

Het Sleep & Dine arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Een leuke Chef’s! verrassing op de kamer bij aankomst
- Chef’s! 3-gangen take-away verrassingsdiner inclusief amuse en welkomstdrankje

START RESERVERING

*Voor reservering tot 11 mei wordt het ontbijt en diner geserveerd in de vorm van take-away zodat je hier comfortabel van kan genieten in je eigen hotelkamer. Ons terras is geopend van 12:00 tot 18:00.


 

Fietsen in Grun Arrangement

De leukste plekken, zijn die plekken waar niet iedereen van weet. Van die plekken waar je even voor moet fietsen en waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. Vanuit ons hotel verken je de mooiste plekken van Groningen op de fiets. Wij kennen de beste tochten, die we graag met je delen. Ga jij voor de mooiste routes in de omgeving buiten de stad of fiets jij van terras naar terras, in het centrum van de stad? Vanaf €125 per nacht voor twee personen.

Het Fietsen in Grun arrangement is inclusief: 
- Een overnachting met ontbijt
- Fietshuur
- Fietsroutes in de omgeving van Groningen

START RESERVERING