Je overnacht in ons centraal gelegen hotel. Dan wil je zoveel mogelijk in de buurt doen. Met onze arrangementen boek je jouw hotelovernachting samen met een dagje weg in de buurt. Dat is wel zo makkelijk.

Batavia Stad Fashion Outlet arrangement

Je handen vol met winkeltassen, en naar verhouding niet zoveel geld uitgegeven. Altijd leuk! Bij Batavia Stad Fashion Outlet vind je alle nationale en internationale topmerken met 30 tot 70% korting. Het outlet is 7 dagen per week geopend tot 18.00 uur, in de weekenden tot 20.00 uur. € 43,50 p.p.p.n. 7.50 p.k.p.n. tot 12 jaar.

Het Batavia Stad Fashion Outlet arrangement bestaat uit:

- Overnachting in een tweepersoonskamer
- Ontbijtbuffet
- Welkomstdrankje
- 10% extra VIP korting op de Batavia Outlet prijs
- Koffie met gebak bij 1 van de restaurants in Batavia Stad
- Parkeerkaart bij Batavia Stad Fashion Outlet

RESERVEREN

 

 

 

Aviodrome arrangement

Een dagje in de wolken? Op de luchthaven van Lelystad vind je het Themapark Aviodrome. Tijdens de kindervliegdagen kan je zelf een echt vliegtuig besturen. Dat is de droom van menig kind, en misschien ook van jou? € 60,00 p.p.p.n. 25,00 p.k.p.n. van 3 tot 11 jaar.

Het Aviodrome arrangement is inclusief:

- Overnachting in een tweepersoonskamer
- Ontbijtbuffet
- Welkomstdrankje
- 1 Entreekaart voor Aviodrome
- Aviodrome Kids verrassingspakket op de kamer

RESERVEREN

 

Zeil arrangement

Wat is er leuker dan het water opgaan door te varen? In Lelystad ben je vlakbij de Nederlandse wateren. Ga een dag zeilen en ervaar de Nederlandse wateren en de Nederlandse geschiedenis op hun best! Op Bataviawerf beleef je VOC tijd uit de 17e eeuw alsof je er zelf bij bent geweest. €69,00 p.p.p.n. 22.50 p.k.p.n. van 4 tot 11 jaar

Het zeilarrangement is inclusief:

- Overnachting in een tweepersoonskamer
- Ontbijtbuffet
- Welkomstdrankje
- 1 osptap ticket zeilschip
- 1 entree ticket Bataviawerf

RESERVEREN

 

Fiets arrangement

De auto hoeft niet mee want je komt overal makkelijk met de fiets! De stad, een leuk restaurant of het puur Nederlandse polderlandschap in Lelystad. Ervaar Lelystad geheel op je eigen manier en pak de fiets! €62,50 p.p.p.n. 22,50 p.k.p.n. tot 12 jaar.

Het fietsarrangement is inclusief:

- Overnachting in een tweepersoonskamer
- Ontbijtbuffet
- Fiets
- Fietskaart
- Fietspakket (appel, reep chocola & flesje water)

RESERVEREN

 

Dolfinarium arrangement

Wij worden blij van het gespetter van dolfijnen, jij ook? Vanuit ons sta je  binnen 25 minuten in het Dolfinarium. Duik op deze spetterende dag samen met de dolfijnen mee in de beste show van de wereld naar een verhaal over hun wereld. Beleef een magische show met 3D-, water- en lichteffecten om nooit te vergeten of kom mee lachen om de zware, trage maar bijdehante walrussen in de Snor(rrr)show. Hier zul je zien wat een snelle denkers deze logge, trage dieren zijn. Vanaf €62,50 p.p.p.n. 27,50 p.k.p.n. van 3 tot 11 jaar.

Het Dolfinarium arragement is inclusief:

Overnachting in een tweepersoonskamer
- Ontbijt buffet
- Welkomstdrankje
- Dolfinarium entree ticket
- Goodie bag 

RESERVEREN