Best Buy

De voordelen wanneer je boekt via onze website

Bekijk

Bij ons heb je alles onder één dak om een evenement te organiseren. Een vergadering, lunch, diner, borrel of compleet bedrijfsfeest. Daarna overnacht je in onze luxe hotelkamers na een kwaliteitsdiner bij Chef’s! Food & Drinks. Wil je onze zalen, gerechten en borrels alvast vooraf keuren? Wij laten je graag alle mogelijkheden in ons hotel zien.

Contactgegevens

Kerst en Oudjaar

Het eindejaarsevenement van het bedrijf organiseren wij met plezier. Een barbecue in de winter is bijvoorbeeld een sfeervolle manier om het jaar goed af te sluiten. Met een goed gevulde maag en warme glühwein in je hand proost je op de hoogtepunten van afgelopen jaar. Liever een kerstborrel organiseren in ons hotel? Geen probleem. Wij denken graag met je mee om jouw eindejaarsevenement compleet te maken. Zo sta je bijvoorbeeld vanaf Papendrecht in 10 minuten op de grootste kerstmarkt van Nederland, in Dordrecht. Met het Kerstmarkt arrangement boek je jouw overnachting met een bezoek aan deze sfeervolle markt. 

 

Diner in Chef's Food & Drinks!

Na een lange dag vergaderen is het fijn dat je in ons restaurant aanschuift en geniet van de beste gerechten van Chef’s! Food & Drinks.  Verse ingrediënten in een moderne, bourgondische stijl. Een goed stuk vlees of vis met verse seizoensgroenten. Alle gerechten bereiden wij in onze open keuken. Kom je met een grote groep of heb je speciale wensen? Laat het ons weten, dan zorgen wij voor een lekkere break tijdens jouw meeting en een uitgebreid diner als afsluiting van jouw dag.

 

Bedrijfsfeest

Een eindejaarsborrel, het jaarlijkse bedrijfsfeest of een toast op de zomer. Voor jouw bedrijfsevenement wil je dat alles goed geregeld is. In ons hotel combineer je makkelijk een vergadering met een borrel of uitgebreid feest. Dankzij onze multifunctionele zalen hebben wij altijd de ideale ruimte voor je klaarstaan voor jouw gezelschap. Na een borrel is het fijn dat je in onze luxe hotelkamers blijft overnachten. Je wilt na het vergaderen, dineren en borrelen ook een activiteit organiseren voor je collega’s? Wij denken graag mee met een activiteit in de omgeving van ons hotel.

OFFERTE AANVRAGEN

blogberichten

top stories

Apollo News
Apollo Hotels en MeetingReview intensiveren samenwerking

Apollo Hotels en MeetingReview intensiveren samenwerking

Apollo Hotels
Apollo News Vinkeveen
Apollo Hotels (her)-opent hotel in Vinkeveen

Apollo Hotels (her)-opent hotel in Vinkeveen

Apollo Hotels
Apollo News
Apollo Hotels introduceert Apollo Rewards

Apollo Hotels & Resorts introduceert nieuw loyaliteitsprogramma Apollo Rewards

Apollo Hotels