Je overnacht in hartje centrum. Dan wil je zoveel mogelijk van Utrecht zien en écht alles uit je verblijf halen. Wij snappen dat. Wij hebben arrangementen samengesteld, zodat je niet alleen jouw overnachting boekt, maar alles in één keer regelt. Dat is wel zo makkelijk. Bovendien beloon je jezelf op deze manier direct met een fikse korting op de extra’s!

Corona maatregelen: wij denken aan jouw gezondheid en veiligheid omtrent het COVID-19 virus. Klik hier om te lezen hoe wij proberen om alle risico’s te beperken.

LENTE IN DE STAD ARRANGEMENT

De oude en vooral gezellige binnenstad van Utrecht bloeit weer helemaal op wanneer de lente begint. Het Lente in Utrecht arrangement geeft je de ideale mogelijkheid om deze bruisende stad te ontdekken. Jouw nachtje weg in Utrecht start met een verfrissend blond biertje en uitgebreide borrelplank. Nadat je de stad hebt ontdekt, loop je terug naar het hotel midden in het centrum en word je de volgende dag wakker met een uitgebreid ontbijt. Boek dit arrangement vanaf €114 voor twee personen per nacht.*

Het Lente in de Stad arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Blond biertje en borrelplank bij aankomst
- Gratis parkeren

START RESERVERING

*Voor reservering tot 11 mei wordt het ontbijt en diner geserveerd in de vorm van take-away zodat je hier comfortabel van kan genieten in je eigen hotelkamer. Ons terras is geopend van 12:00 tot 18:00.

 

 

 

WANDELEN IS JOUW LOCKDOWN HOBBY 

Lijkt het jou leuk om de authentieke binnenstad van Utrecht op een gezellige manier te ontdekken? Bij Apollo Hotel Utrecht hebben wij de ideale manier hiervoor. Omdat wandelen jouw lockdown hobby is bieden we je namelijk een heerlijke overnachting met ontbijt en twee kaarten voor een hele gezellige stadswandeling langs de leukste plekjes en horecagelegenheden van 030. Het hotel bevindt midden in de stad, je kan dus vanuit onze voordeur gelijk van start. Je krijgt een originele wandelroute, de menukaart van de deelnemende horecazaken met bewijs voor de deals, een pub-quiz over het stadsdeel waar je wandelt, wat opdrachten + leuke vragenlijsten om aan elkaar te stellen en natuurlijk de spelregels. Zo heb jij én een leuk uitstapje én support je de lokale horeca-spots.  Boek dit arrangement vanaf €79 voor twee personen per nacht.*

Inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- 2 tickets voor de stadswandeling

START RESERVERING

*Boekbaar voor een verblijf op vrijdag, zaterdag en zondagDe Stadswandeling is alleen te bewandelen op zaterdag en zondag.

 

 

 

 

 

Romantiek in Utrecht arrangement

Verras je partner met een romantisch weekend weg naar Utrecht!* Samen écht even tijd voor elkaar, terwijl wij zorgen voor een romantische kamer met passende bubbels en bites. Geniet van je gratis upgrade naar een luxere kamer met kingsize bed. Laat het ontbijt met roomservice naar je toe gebracht worden en check om 2 uur uit, wat een ontspannen weekendje weg!  Boek dit arrangement vanaf €109 per twee personen.*

Het Romantiek in Utrecht arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt, eventueel als roomservice
- Borrelplank & bubbels op de dag van aankomst
- Upgrade naar een luxere kamer met kingsize bed
- Late check-out tot 14:00 uur
- 24/7 koffie en thee arrangement, fruit en water in onze lounge

START RESERVERING

*Voor reservering tot 11 mei wordt het ontbijt en diner geserveerd in de vorm van take-away zodat je hier comfortabel van kan genieten in je eigen hotelkamer. Ons terras is geopend van 12:00 tot 18:00.