Je overnacht in hartje centrum. Dan wil je zoveel mogelijk van Utrecht zien en écht alles uit je verblijf halen. Wij snappen dat. Wij hebben arrangementen samengesteld, zodat je niet alleen jouw overnachting boekt, maar alles in één keer regelt. Dat is wel zo makkelijk. Bovendien beloon je jezelf op deze manier direct met een fikse korting op de extra’s!

Er zijn uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures getroffen, conform de richtlijnen van het RIVM.

ZOMER IN UTRECHT ARRANGEMENT

De zomer in Utrecht is altijd gezellig, de mooie grachten, de leuke restaurants en de authentieke maar vooral gezellige binnenstad. Dit ontdek je al redelijk snel aangezien Apollo Hotel Utrecht midden in de stad ligt. Jouw nachtje weg bij Apollo Hotel Utrecht start met een verfrissende cocktail of mocktail met wat heerlijke hapjes bij aankomst in het hotel. Kom je met de auto? Geen probleem je parkeert de auto gratis bij ons! Waar wacht je nog op? Boek dit arrangement vanaf €139 voor twee personen per nacht.

Het Zomer In Utrecht arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Een cocktail of mocktail met hapjes bij aankomst
- Inclusief parkeren

START RESERVERING

 

 

 

 

 

WANDELEN IS JOUW LOCKDOWN HOBBY 

Lijkt het jou leuk om de authentieke binnenstad van Utrecht op een gezellige manier te ontdekken? Bij Apollo Hotel Utrecht hebben wij de ideale manier hiervoor. Omdat wandelen jouw lockdown hobby is bieden we je namelijk een heerlijke overnachting met ontbijt en twee kaarten voor een hele gezellige stadswandeling langs de leukste plekjes en horecagelegenheden van 030. Het hotel bevindt midden in de stad, je kan dus vanuit onze voordeur gelijk van start. Je krijgt een originele wandelroute, de menukaart van de deelnemende horecazaken met bewijs voor de deals, een pub-quiz over het stadsdeel waar je wandelt, wat opdrachten + leuke vragenlijsten om aan elkaar te stellen en natuurlijk de spelregels. Zo heb jij én een leuk uitstapje én support je de lokale horeca-spots.  Boek dit arrangement vanaf €79 voor twee personen per nacht.

Inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- 2 tickets voor de stadswandeling

START RESERVERING

*Boekbaar voor een verblijf op vrijdag, zaterdag en zondagDe Stadswandeling is alleen te bewandelen op zaterdag en zondag.

 

 

 

 

Romantiek in Utrecht arrangement

Verras je partner met een romantisch weekend weg naar Utrecht!* Samen écht even tijd voor elkaar, terwijl wij zorgen voor een romantische kamer met passende bubbels en bites. Geniet van je gratis upgrade naar een luxere kamer met kingsize bed. Laat het ontbijt met roomservice naar je toe gebracht worden en check om 2 uur uit, wat een ontspannen weekendje weg!  Boek dit arrangement vanaf €109 per twee personen.

Het Romantiek in Utrecht arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt, eventueel als roomservice
- Borrelplank & bubbels op de dag van aankomst
- Upgrade naar een luxere kamer met kingsize bed
- Late check-out tot 14:00 uur
- 24/7 koffie en thee arrangement, fruit en water in onze lounge

START RESERVERING