Iedere reden is een reden voor een feestje. Dat vinden wij ook en daarom bieden wij veel opties. Want bij elke gelegenheid hoort een ander type feest. Zoek je een actief evenement? Dan zit je goed bij Veluwe Events. Voor een relaxte afsluiting van de dag of een bedrijfsborrel kom je naar ons restaurant of de bar. 

Contactgegevens

Diner in De Veluwse Huyskamer

In ons compleet gerenoveerde restaurant de Veluwse Huyskamer lunch of dineer je met het gevoel van de voormalige boerderij. De oude balken, gerestaureerde staldeuren en ramen geven een warme en huiselijke sfeer tijdens jouw diner. Je dineert hier met de hele groep tot 80 personen. Wij serveren gerechten met zoveel mogelijk producten uit de directe omgeving. Na het diner borrel je gezellig na bij de open haard in onze Hooibergbar waar plaats is voor 40 personen. Klaar met jouw meeting? Drink een biertje van de tap met je collega's. Met mooi weer zit je lekker op ons terras.

 

Teambuilding

Bij Veluwe Events maak je jouw meeting in ons hotel compleet met een activiteit om de teambuilding te versterken. Veluwe Events is het outdoor terrein in de achtertuin van ons hotel. Van salsa dansen tot helikopter dropping. Bij Veluwe Events kies je uit in- en outdoor activiteiten van 10 tot 1200 personen. Zo hebben wij een compleet ingerichte lasergame hal en een buitenterrein om te paintballen, airsoften of quad rijden. Pech met het Nederlandse weer? Een groot voordeel is de ruime keuze aan indoor-activiteiten. Hierdoor kan er op het laatste moment zelfs gewijzigd worden naar het beste alternatief.

 

Bedrijfsfeest

De locatie van ons hotel maakt het de perfecte plek voor een evenement. Tot 350 personen vier je hier jouw bedrijfsfeest. Een borrel in de bar met hapjes en drankjes of een complete feestavond in het hotel, wij regelen graag jouw bedrijfsevent. Ben je met een kleinere groep en wil je wat meer privacy tijdens een borrel of diner? In Villa de Beyaerd heb je alle rust. Tijd voor actie na een vergadering of borrel? Ga dan naar Veluwe Events in de achtertuin van ons hotel voor teambuilding activiteiten. 

Feestavond

Een bruiloft, receptie of verjaardag. Voor een feestje zijn wij altijd in. In de zomer drink je jouw favoriete cocktail op ons terras. Is het wat minder zonnig, onze wintertuin staat het hele jaar door klaar voor jouw feest. Met een hapje en een drankje. Of een compleet diner. Jij nodigt de gasten uit, wij zorgen voor een compleet verzorgde feestavond of borrel, midden op de Veluwe. 

Bruiloft

Je wilt elkaar het ja-woord geven op een bijzondere locatie. Ons hotel is een officiële trouwlocatie, midden op de Veluwe. Na de ceremonie in de serre borrel je na met alle gasten, terwijl onze chef's het diner voorbereiden in de Veluwse Huyskamer. De foto's van deze dag maak je in onze tuin, of rijd een paar minuten en sta midden op de Veluwe, mooie foto's het hele jaar door gegarandeerd. Na deze dag overnacht je in onze suite, waar je 's ochtends gewekt wordt met een heerlijk ontbijt. 

 

OFFERTE AANVRAGEN

blogberichten

top stories

Apollo News
Apollo Hotels introduceert Apollo Rewards

Apollo Hotels & Resorts introduceert nieuw loyaliteitsprogramma Apollo Rewards

Apollo Hotels
Apollo News Vinkeveen
Apollo Hotels (her)-opent hotel in Vinkeveen

Apollo Hotels (her)-opent hotel in Vinkeveen

Apollo Hotels
Apollo News
Apollo Hotels en MeetingReview intensiveren samenwerking

Apollo Hotels en MeetingReview intensiveren samenwerking

Apollo Hotels