Wij zijn Veluwe Events, het grootste volledig ingerichte outdoor terrein van Nederland. Onze activiteiten vinden plaats in een prachtig bosrijke omgeving op de Veluwe, op het terrein van Apollo Hotel Veluwe De Beyaerd. Dit maakt dat alles mogelijk is op 1 locatie, ook overnachten. Je zoekt nog een te gekke activiteit voor het aankomende bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest? Je hebt ons gevonden, voor elk type evenement van 10 tot 1200 personen.

Indoor en outdoor activiteiten van 10 tot 1200 personen

Van salsa dansen tot helikopter dropping. Bij ons kies je uit in- en outdoor activiteiten. Zo hebben wij een compleet ingerichte lasergame hal en een buitenterrein om te handboog schieten, airsoften of quad rijden. De helikopter dropping of het 4x4 rijden is ook absoluut een spectaculaire verrassing voor jouw groep. Pech met het Nederlandse weer? Een groot voordeel is onze ruime keuze aan indoor-activiteiten. Hierdoor kan er op het laatste moment zelfs gewijzigd worden naar het beste alternatief. Salsa dansen, poker workshops en whisky proeverijen zijn hier voorbeelden van. 

Activiteiten

Je zoekt een activiteit voor jouw groep die niet heel de dag in beslag neemt. Bijvoorbeeld een clinic, workshop of buiten activiteit. Bij Veluwe Events kies je uit ruim 100 activiteiten die maximaal 1 of 2 uur duren. Van 4x4 rijden, tot tandem fietsen of kruisboogschieten. Mag de activiteit wat langer duren? Dan passen we het programma aan. Laat ons weten wat de samenstelling is van jouw groep. We denken met je mee wat voor activiteit het beste bij jouw groep, budget en programma past.

Arrangementen

Je organiseert een volledige dag voor een bedrijfsuitje of team uitje? Dan stellen we een arrangement samen. Dit zijn pakketten waarin meerdere activiteiten van 1 tot 2 uur gecombineerd worden. Al onze arrangementen zijn samengesteld om als groep enorm veel plezier te hebben en geschikt voor jong en oud.  Een arrangement kan met of zonder horeca en catering faciliteiten samen gesteld worden. Je wilt graag starten met een ontbijt? Eerst een besloten presentatie geven aan de groep? Afsluiten met een barbecue of knallende feestavond? Apollo Hotel Veluwe De Beyaerd ligt naast ons outdoor terrein en heeft hier alle mogelijkheden voor, zelfs met overnachting.

Contact

Website: www.veluwe-events.nl
Email: info@veluwe-events.nl
Telefoon: +31 341 451 541

locatie of hotel

Start Reservering

gasten

Volwassenen
Kinderen

Kamervoorkeur

kamer(s)
vanaf
Prijs wordt berekend in de volgende stap
Geen kamers beschikbaar
Lagere prijs
Beschikbaarheid ophalen
Geen beschikbaarheid gevonden
vanaf
Prijs wordt berekend in de volgende stap
Geen kamers beschikbaar
Lagere prijs
Beschikbaarheid ophalen
Beschikbaarheid ophalen

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam

  • Wij bieden de beste prijs
  • Mogelijkheid tot GRATIS annuleren
  • Kies voor betalen bij aankomst

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam