Midden op de Veluwe bevindt zich het leukste outdoor centrum van Nederland. Een plaats waar je als groep tot wel 500 personen helemaal los kunt gaan, of sterker nog, los móet gaan. Aan welke activiteit je ook deelneemt, het is een prachtige beleving die je niet snel zult vergeten.

Uiteraard hoort catering of een overnachting tot de mogelijkheden dankzij het naastgelegen Apollo Hotel Veluwe De Beyaerd. Kom genieten, kom naar Veluwe Events!

STEL JE EIGEN EVENT SAMEN

Contactgegevens

 

Indoor en outdoor activiteiten tot wel 500 personen

Wanneer je kijkt naar ons logo, zie je al voor een groot deel wie wij zijn. Wij zijn de vos van de Veluwe, een intelligent en energiek dier, die houdt van uitdagingen. Zonder scherpe lijnen, ruig en stoer.

Met onze activiteiten weten wij mensen keer op keer weer te verrassen. Wij bouwen ervaringen; cultureel, sportief, recreatief, maar vooral energiek. Onze menselijke aanpak onderscheidt ons, we denken niet in hokjes, maar zoeken altijd naar de beleving die het beste bij jou past.

Onze ervaren en gekwalificeerde instructeurs vinden niets leuker dan op de top van hun kunnen jouw groep een kwalitatief event te bezorgen. Hoewel het er soms stevig aan toe gaat, staat veiligheid altijd voorop. Om deze reden worden de instructeurs meerdere keren per jaar bijgeschoold en zijn wij TÜV gecertificeerd en VeBon lid.

Veluwe Events

 

Activiteiten

Je zoekt een activiteit voor jouw groep die niet heel de dag in beslag neemt. Bijvoorbeeld een clinic, workshop of buiten activiteit. Bij Veluwe Events kies je uit ruim 100 activiteiten die maximaal 1 of 2 uur duren. Van 4x4 rijden, tot tandem fietsen of kruisboogschieten. Mag de activiteit wat langer duren? Dan passen we het programma aan. Laat ons weten wat de samenstelling is van jouw groep. We denken met je mee wat voor activiteit het beste bij jouw groep, budget en programma past.

 

Arrangementen

Je organiseert een volledige dag voor een bedrijfsuitje of team uitje? Dan stellen we een arrangement samen. Dit zijn pakketten waarin meerdere activiteiten van 1 tot 2 uur gecombineerd worden. Een arrangement kan met of zonder horeca en catering faciliteiten samengesteld worden. Je wilt graag starten met een ontbijt? Eerst een besloten presentatie geven aan de groep? Afsluiten met een barbecue of knallende feestavond? Apollo Hotel Veluwe De Beyaerd ligt naast ons outdoor terrein en heeft hier alle mogelijkheden voor, zelfs met overnachting.

ZIE DE ARRANGEMENTEN

blogberichten

top stories

Apollo News Vinkeveen
The Harbour Club Vinkeveen lanceert VinkiBeach: een écht strand aan de Vinkeveense Plassen

Apollo Hotels
Apollo News Den Haag Breda Lelystad Groningen Veluwe
Van Masterclassers naar General Managers

Van Masterclassers naar General Managers

Apollo Hotels
Den Haag Food
Crowne Plaza Den Haag - Promenade maakt culinaire agenda 2019 bekend

Apollo Hotels