Wij zijn Veluwe Events, het grootste volledig ingerichte outdoor terrein van Nederland. Onze activiteiten vinden plaats in een prachtig bosrijke omgeving op de Veluwe, op het terrein van Apollo Hotel Veluwe De Beyaerd. Dit maakt dat alles mogelijk is op 1 locatie, ook overnachten. Je zoekt nog een te gekke activiteit voor het aankomende bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest? Je hebt ons gevonden, voor elk type evenement van 10 tot 1200 personen.

OFFERTE AANVRAGEN

Contactgegevens

Indoor en outdoor activiteiten van 10 tot 1200 personen

Van salsa dansen tot helikopter dropping. Bij ons kies je uit in- en outdoor activiteiten. Zo hebben wij een compleet ingerichte lasergame hal en een buitenterrein om te handboog schieten, airsoften of quad rijden. De helikopter dropping of het 4x4 rijden is ook absoluut een spectaculaire verrassing voor jouw groep. Pech met het Nederlandse weer? Een groot voordeel is onze ruime keuze aan indoor-activiteiten. Hierdoor kan er op het laatste moment zelfs gewijzigd worden naar het beste alternatief. Salsa dansen, poker workshops en whisky proeverijen zijn hier voorbeelden van. 

Veluwe Events

 

Activiteiten

Je zoekt een activiteit voor jouw groep die niet heel de dag in beslag neemt. Bijvoorbeeld een clinic, workshop of buiten activiteit. Bij Veluwe Events kies je uit ruim 100 activiteiten die maximaal 1 of 2 uur duren. Van 4x4 rijden, tot tandem fietsen of kruisboogschieten. Mag de activiteit wat langer duren? Dan passen we het programma aan. Laat ons weten wat de samenstelling is van jouw groep. We denken met je mee wat voor activiteit het beste bij jouw groep, budget en programma past.

 

Arrangementen

Je organiseert een volledige dag voor een bedrijfsuitje of team uitje? Dan stellen we een arrangement samen. Dit zijn pakketten waarin meerdere activiteiten van 1 tot 2 uur gecombineerd worden. Een arrangement kan met of zonder horeca en catering faciliteiten samengesteld worden. Je wilt graag starten met een ontbijt? Eerst een besloten presentatie geven aan de groep? Afsluiten met een barbecue of knallende feestavond? Apollo Hotel Veluwe De Beyaerd ligt naast ons outdoor terrein en heeft hier alle mogelijkheden voor, zelfs met overnachting.

 

OFFERTE AANVRAGEN

blogberichten

top stories

Apollo News Vinkeveen
The Harbour Club Vinkeveen lanceert VinkiBeach: een écht strand aan de Vinkeveense Plassen

Apollo Hotels
Apollo News Den Haag Breda Lelystad Groningen Veluwe
Van Masterclassers naar General Managers

Van Masterclassers naar General Managers

Apollo Hotels
Den Haag Food
Crowne Plaza Den Haag - Promenade maakt culinaire agenda 2019 bekend

Apollo Hotels