Je wilt overnachten in ons jongste hotel. Dan wil je natuurlijk alles uit jouw verblijf halen. Ontdek de directe omgeving van ons hotel aan de Vinkeveense Plassen. Je zoekt een relaxte break tijdens jouw overnachting? Blijf dan in het hotel en kies voor een diner bij The Harbour Club Vinkeveen. Met onze arrangementen boek je alles in één keer. Dat is wel zo makkelijk. 

Corona maatregelen: wij denken aan jouw gezondheid en veiligheid omtrent het COVID-19 virus. Klik hier om te lezen hoe wij proberen om alle risico’s te beperken. 

 

Herfst in Vinkeveen Arrangement

Even bijkomen en helemaal niets moeten? Dat doe je bij het Apollo Hotel Vinkeveen. De omgeving van het hotel biedt vele mogelijkheid om de prachtige natuur in zijn herfstige sferen te ontdekken. Om jullie weekend weg goed te starten, wacht er bij aankomst op de kamer een heerlijke fles Cava op jullie. Geniet van de Cava met uitzicht op de Vinkeveense Plassen. s’ Avonds overnachten jullie in een heerlijk XL Apollo bed, dat wordt lekker uitslapen. Boek dit arrangement vanaf €99 voor twee personen per nacht.

Het Herfst in Vinkeveen arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Fles Cava op de kamer
- Gratis parkeren
- Late check out tot 13:00

START RESERVERING

 

 

 

 

 

Sleep & Dine Arrangement

Relaxen en lekker eten bij The Habour Club Vinkeveen? Kom maar door! Met dit unieke arrangement dineer je in het naastgelegen The Harbour Club, die bekend staat om verse seafood en sensationele smaken. Neem gauw plaats in ons restaurant en laat je verwennen met een culinair 4-gangen diner. Na het diner kunnen jullie rechtstreeks terecht in één van de sfeervolle hotelkamers en de volgende dag staat er een uitgebreid ontbijt te wachten. Boek dit arrangement vanaf €189 voor twee personen per nacht.

Het Sleep & Dine arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- 4-gangen diner bij The Harbour Club Vinkeveen
- Gratis parkeren

START RESERVERING

 

 

 

 

 

SLEEP & BOAT ARRANGEMENT

Een ontspannen dagje op het water van de Vinkeveense Plassen met het Sleep & Boat Arrangement. Wat zon en goed gezelschap is het enige wat je nog nodig hebt. Ga voor het Deluxe arrangement inclusief overheerlijke sushi en bubbels om het compleet te maken. Blijf na jullie boottochtje comfortabel slapen in een van onze hotelkamers.  Boek dit arrangement vanaf €149 voor twee personen per nacht.

Het Sleep & Boat Deluxe arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- 2 uur boat trip op de Vinkeveense Plassen
- Sushi Omakase (24 stuks) van The Harbour Club Vinkeveen tijdens de boat trip
- Fles bubbels
- Gratis parkeren 

START RESERVERING

Het Sleep & Boat arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- 1 uur boattrip op de Vinkeveense Plassen
- Gratis parkeren

START RESERVERING

*Wanneer je langer gebruik wilt maken van de sloep, gelieve dit aan te geven bij de hotelreceptie.

 

Sleep & Celebrate kerstarrangement 

Klaar voor een magische kerst? Deze beleef je met het Sleep & Celebrate kerstarrangement bij Apollo Hotel Vinkeveen. Ontdek de Vinkeveense Plassen vanuit je eigen hotelkamer. Geniet van een uitgebreid 4-gangen kerstdiner bij The Harbour Club Vinkeveen, die bekend staat om verse seafood en culinaire hoogstandjes. Gedurende de avond geniet je van kerstige sferen door spectaculaire entertainment. Puur en intens genieten in kerstsferen is gegarandeerd. Sluit je verblijf af met een wandeling door de omgeving van Vinkeveen. Happy Holidays! Boek dit arrangement al vanaf €264 voor twee personen per nacht.

Het Sleep & Celebrate kerstarrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Deluxe kamer met uitzicht over de Vinkeveense Plassen
- 4-gangen kerstdiner van The Harbour Club Vinkeveen 
- Gratis parkeren 

START RESERVERING
 

 

  

Sleep & Celebrate NYE arrangement

Sluit het jaar feestelijk af in het Apollo Hotel Vinkeveen! Start je avond met een uitgebreid 4-gangen oudejaarsdiner bij The Harbour Club Vinkeveen, tussendoor geniet je van spectaculaire entertainment. Na een spetterende avond overnachten jullie in een van de Deluxe kamers. De volgende ochtend word je wakker met een prachtig uitzicht over de Vinkeveense Plassen. Boek dit arrangement al vanaf €304 voor twee personen per nacht.


Het Sleep & Celebrate NYE arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Deluxe kamer met uitzicht over de Vinkeveense Plassen
- 4-gangen oudejaarsdiner bij The Harbour Club Vinkeveen 
- Gratis parkeren 

START RESERVERING


 

Winter in Vinkeveen

Ontdek deze winter de groene omgeving van Vinkeveen. Start het verblijf met glühwein of warme chocolademelk. Geniet van een gratis upgrade naar een Deluxe kamer met uitzicht over de Vinkeveense Plassen in winterse sferen. De volgende ochtend staat er een uitgebreid ontbijt te wachten. Kom je met de auto? Parkeer de auto veilig en kosteloos op de parkeerplaats. Boek dit arrangement al vanaf €110 voor twee personen per nacht.Het Winter in Vinkeveen arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Deluxe kamer met uitzicht over de Vinkeveense Plassen
- 10% korting op eten en drinken
- Glühwein of warme chocolademelk bij aankomst
- Gratis parkeren 

START RESERVERING