Om de website juist te weergeven, maken wij gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteer

Je wilt overnachten in ons jongste hotel. Dan wil je natuurlijk alles uit jouw verblijf halen. Ontdek de directe omgeving van ons hotel aan de Vinkeveense Plassen. Je zoekt een relaxte break tijdens jouw overnachting? Blijf dan in het hotel en kies voor een diner bij The Harbour Club Vinkeveen. Met onze arrangementen boek je alles in één keer. Dat is wel zo makkelijk. 

The Harbour Club Arrangement 

Tijdens jouw overnachting kan een diner bij The Harbour Club Vinkeveen niet ontbreken. Je kijkt uit over de Vinkeveense Plassen terwijl je in het restaurant, of buiten op ons terras, geniet van de hoogwaardige kookkunsten. Vanaf  € 103,- p.p.

The Harbour Club Arrangement is inclusief: 
- Een overnachting in een Deluxe kamer
- Ontbijt
- Welkomstdrankje
- 3-gangen diner bij The Harbour Club Vinkeveen
- Parkeren

RESERVEREN 

 

 

 

 

Kano Arrangement 

Je wilt het water op. Dat snappen we heel goed. Daarom boek je met dit arrangement meteen een kano voor een halve dag. Hiermee ontdek je de verschillende eilanden van de Vinkeveense Plassen op jouw manier. Vanaf € 59,50 p.p.

Het Kano Arrangement is inclusief: 
- Een overnachting in een Deluxe kamer
- Ontbijt
- Halve dag kanohuur
- Parkeren

RESERVEREN 

 

 

 

 

 

Fiets Arrangement  

Naast de Vinkeveense Plassen is de omgeving van Vinkeveen net zo bijzonder. Deze ontdek je dan ook het beste op de fiets! Wij vertellen je graag de mooiste routes. Eén ding is zeker, uitzicht op water gegarandeerd! Vanaf € 59,50 p.p.

Het Fiets Arrangement is inclusief: 
- Een overnachting in een Deluxe kamer
- Ontbijt
- Een dag fietshuur
- Parkeren

RESERVEREN