Je wilt overnachten in ons jongste hotel. Dan wil je natuurlijk alles uit jouw verblijf halen. Ontdek de directe omgeving van ons hotel aan de Vinkeveense Plassen. Je zoekt een relaxte break tijdens jouw overnachting? Blijf dan in het hotel en kies voor een diner bij The Harbour Club Vinkeveen. Met onze arrangementen boek je alles in één keer. Dat is wel zo makkelijk. 

Er zijn uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures getroffen, conform de richtlijnen van het RIVM.

ZOMER AAN DE VINKEVEENSE PLASSEN ARRANGEMENT

Apollo Hotel Vinkeveen is deze zomer de ideale bestemming voor jouw nachtje weg. Fietsen langs de Vinkeveense Plassen en ontspannen op het terras van onze eigen The Harbour Club of privé zandstrand Vinki Beach met eigen aanlegsteiger. Je parkeert de auto naast de deur en ruilt hem direct in voor je huurfiets. Je eindigt de dag in een van onze comfortabele kamers en de volgende dag staat er een uitgebreid ontbijt klaar. Waar wacht je nog op? Boek dit arrangement vanaf €109 voor twee personen per nacht.


Het Zomer aan de Vinkeveense Plassen arrangement is inclusief:
- Overnachting in een Tweepersoonskamer met uitgebreid ontbijt
- Huurfietsen
- Gratis parkeren

START RESERVERING

 

 

 

 

 

 

Sup, Sleep & Sundown Arrangement

Met gepaste trots presenteren wij dit arrangement in samenwerking met Sup Sup Club! Vanaf ons eigen strand Vinki Beach stap je met gemak op een van de supermoderne stand up paddle boards. Na een uur suppen keer je terug naar het hotel om ultiem te relaxen op privé strand Vinki Beach en te genieten van een overheerlijke lunch of diner bij onze eigen The Harbour Club Vinkeveen. Vervolgens overnacht je in een van onze luxe kamers met uitzicht over de haven. ’S Ochtends staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar. Boek dit arrangement vanaf €109 voor twee personen per nacht.


Het Sup, Sleep & Sundown arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- 1 uur suppen op de Vinkeveense Plassen
- Gratis parkeren

START RESERVERING

 

 

 

 


 

SLEEP & BOAT ARRANGEMENT

Een ontspannen dagje op het water van de Vinkeveense Plassen met het Sleep & Boat Arrangement. Wat zon en goed gezelschap is het enige wat je nog nodig hebt. Ga voor het Deluxe arrangement inclusief overheerlijke sushi en bubbels om het compleet te maken. Blijf na jullie boottochtje comfortabel slapen in een van onze hotelkamers.  Boek dit arrangement vanaf €149 voor twee personen per nacht.

Het Sleep & Boat Deluxe arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- 2 uur boat trip op de Vinkeveense Plassen
- Sushi Omakase (24 stuks) van The Harbour Club Vinkeveen tijdens de boat trip
- Fles bubbels
- Gratis parkeren 

START RESERVERING

Het Sleep & Boat arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- 1 uur boattrip op de Vinkeveense Plassen
- Gratis parkeren

START RESERVERING

*Wanneer je langer gebruik wilt maken van de sloep, gelieve dit aan te geven bij de hotelreceptie.