Je zoekt een locatie voor jouw evenement, op een centrale plek in Nederland. Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam ligt op 12 autominuten van Amsterdam in een groene omgeving, aan de Vinkeveense Plassen. De ideale locatie. Plan jouw evenement in ons gloednieuwe Event Centre Vinkeveen. Met een eigen terras aan het water en ruime zalen. Liever dineren met het complete gezelschap? Ook dan is dit the place to be! 

Contactgegevens

VinkiBeach 

Terwijl jij nipt aan jouw glas bubbels en geniet van de heerlijke tunes begint het golden hour over de Vinkeveense Plassen. Dit maakt jouw strand feestje helemaal compleet. Of jij je verjaardag viert, je collega’s hebt uitgenodigd voor een uitgebreide VrijMiBo of leeft onder het mom dat er altijd wel iets te vieren valt: op VinkiBeach zorgen wij ervoor dat alles klopt.

 

 

 

Diner in The Harbour Club Vinkeveen

Iets te vieren? Je sluit een dag met vergaderingen het liefst af met een diner of je kunt gewoon niet wachten om bij ons aan te schuiven? Bij Harbour Club geniet je van klassieke gerechten met een eigenwijze twist. Hier krijg je nooit genoeg van. Hoe ons dat keer op keer lukt? Met de allerbeste ingrediënten en een grote liefde voor eten. Ons restaurant biedt plaats voor 250 personen. Aan de rand van de Vinkeveense Plassen lunch of dineer je met een verbluffend uitzicht. 

 

 

 

Event Centre Vinkeveen

 

Sinds september 2017 zijn wij geopend; het gloednieuwe Event Centre Vinkeveen van Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam. Dankzij de eigen entree en ontvangstruimte is dit de ideale locatie voor jouw vergadering of evenement. De ruime opzet zorgt ervoor het gebouw zelfs geschikt is voor autopresentaties. Een ander groots evenement plannen op een centrale plaats in Nederland, aan het water én op 12 minuten van Amsterdam? Goed idee. Met een eigen haven voor de deur organiseren wij graag een compleet evenement.

 

 

 

Geef je ja-woord bij Event Centre Vinkeveen 


Wij helpen jullie graag bij de organisatie van de mooiste dag van jullie leven. Geef je ja-woord met het romantische uitzicht over de Vinkeveense Plassen. Daarna zorgt The Harbour Club voor sushi en andere gerechten met een eigenwijze twist, zodat jullie daarna genoeg energie hebben voor een goed feestje. Sluit de dag af met jullie huwelijksnacht in de suite in Apollo Hotel Vinkeveen om het compleet te maken. Vier je jullie dag groots, of liever intiem? Onze zalen zijn makkelijk verstelbaar zodat de ruimtes altijd op de juiste manier gevuld zijn.

blogberichten

top stories

Apollo News Apollo Hotels Food Vinkeveen
THE HARBOUR CLUB OPENT NIEUW RESTAURANT IN VINKEVEEN

Apollo Hotels
Apollo News
Apollo Hotels start joint venture met The Harbour Group

Apollo Hotels start joint venture met The Harbour Group

Apollo Hotels
Apollo News Vinkeveen
Apollo Hotels (her)-opent hotel in Vinkeveen

Apollo Hotels (her)-opent hotel in Vinkeveen

Apollo Hotels