Om de website juist te weergeven, maken wij gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteer

Je zoekt een locatie voor jouw evenement, op een centrale plek in Nederland. Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam ligt op 12 autominuten van Amsterdam in een groene omgeving, aan de Vinkeveense Plassen. De ideale locatie voor jouw evenement. In najaar 2017 openen wij ons Meeting & Events Centre. Met een eigen terras aan het water en ruime zalen. Liever dineren met het complete gezelschap? Dan zit je goed bij The Harbour Club Vinkeveen. 

Contactgegevens

Diner in The Harbour Club Vinkeveen

Iets te vieren? Je sluit een dag met vergaderingen het liefst af met een diner of je kunt gewoon niet wachten om bij ons aan te schuiven? Bij Harbour Club geniet je van klassieke gerechten met een eigenwijze twist. Hier krijg je nooit genoeg van. Hoe ons dat keer op keer lukt? Met de allerbeste ingrediënten en een grote liefde voor eten. Ons restaurant biedt plaats voor 250 personen. Aan de rand van de Vinkeveense Plassen lunch of dineer je met een verbluffend uitzicht. 

Meeting & Events centre

In het najaar 2017 openen wij het gloednieuwe Meeting & Events Centre van Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam. Dankzij de eigen entree en ontvangstruimte van deze vleugel is dit de ideale locatie voor jouw vergadering of evenement. De ruime opzet zorgt ervoor het gebouw zelfs geschikt is voor autopresentaties. Een ander groots evenement plannen op een centrale plaats in Nederland, aan het water én op 12 minuten van Amsterdam? Goed idee. Met een eigen haven voor de deur organiseren wij graag een compleet evenement, vanaf najaar 2017. 

blogberichten

top stories

Apollo News Apollo Hotels Food Vinkeveen
THE HARBOUR CLUB OPENT NIEUW RESTAURANT IN VINKEVEEN

Apollo Hotels
Apollo News
Apollo Hotels start joint venture met The Harbour Group

Apollo Hotels start joint venture met The Harbour Group

Apollo Hotels
Apollo News Vinkeveen
Apollo Hotels (her)-opent hotel in Vinkeveen

Apollo Hotels (her)-opent hotel in Vinkeveen

Apollo Hotels