Wij zijn het jongste hotel van Apollo Hotels. Wij zijn de combinatie van groen en stad. Uitzicht op de Vinkeveense Plassen met een eigen haven. De Vinkeveense Plassen zijn geliefd onder watersportliefhebbers. Het is immers het schoonste en diepste water van Nederland. Ideaal dus voor duiken en overige watersporten. Ontdek de directe omgeving van ons hotel. Je zoekt een relaxte break tijdens jouw overnachting? Blijf dan in het hotel en kies voor een diner bij The Harbour Club Vinkeveen. 

Corona maatregelen: wij denken aan jouw gezondheid en veiligheid omtrent het COVID-19 virus. Klik hier om te lezen hoe wij proberen om alle risico’s te beperken.

ZEILARRANGEMENT

Op zoek naar een leuke week weg deze zomer? Voor zowel de kids als de ouders is ons zeilarrangement de ideale manier om van de prachtige natuur te genieten die de Vinkeveense Plassen te bieden heeft. Overdag zeilen en waaien de kinderen uit op het water onder begeleiding van Zeilschool de Vinkeveense Plassen. Aan het einde van de week tijdens een feestelijke uitreiking zullen ze hun vorderingen staat of CWO-diploma ontvangen. Als ouders maken jullie ondertussen een vaartocht op de Vinkeveense Plassen, nemen plaats op de ligbedden op ons privé zandstrand Vinki Beach of proeven jullie van de hoogstaande kookkunsten van The Harbour Club.

Interesse? Mail via dit e-mailadres je voorkeursdata en contactgegevens, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Reserveren kan vanaf €319 per persoon voor 7 dagen.

Het Zeilarrangement is inclusief:
- Overnachting van zondag tot zondag
- Inclusief ontbijt
- Zeilcursus van maandag t/m vrijdag voor de kids van 7 - 12 jaar
- Inclusief lunchpakketje voor de kids
- Parkeren bij het hotel

Neem contact op

 

Benieuwd geworden waar jullie verblijven? Bekijk hier de hotelpagina. 

 

Kleine impressie