Je staat, net als ons, vast te springen om weer uit eten te gaan of weer een mooie reis te maken. Vandaar dat wij hebben besloten om ons Apollo Friends programma uit te breiden. Terwijl wij samen met jou alvast wegdromen bij al die mooie hotels en restaurants die je wil gaan bezoeken, zorgen wij dat je straks weer overal naar toe kunt met een aantrekkelijke korting. Hoe fijn is dat?

Zoals wij eerder al hebben geinformeerd via de nieuwsbrief zal je Apollo Friends account komen te vervallen, maar hiervoor in de plaats ontvang je een speciale promotiecode waarmee jij niet alleen korting ontvangt op onze Apollo Hotels & Leonardo Hotels in de Benelux, maar op alle Apollo, Leonardo en Jurys Inn Hotels in Europa.

Hieronder informeren we je over het aanvragen van een voucher (zodat je jouw gespaarde credits nog kan inleveren), het nieuwe boekingsproces en de meest gestelde vragen via een FAQ.

Opgebouwde credits inleveren

Je zult je vast afvragen wat er gebeurt met alle credits die je de afgelopen jaren hebt opgebouwd. Je kunt nu vóór 1 april 2021 jouw opgebouwde credits inruilen voor een voucher. Deze voucher kan ingeleverd worden tot 31 december 2021.

Log in op jouw Apollo Friends account en bekijk hoeveel credits jij nog kan inleveren. Bekijk daarna jouw cadeau in de creditshop en stuur een mail naar info@apollohotels.nl waarin je aangeeft welk cadeau jij graag wilt ontvangen. Wij beantwoorden jouw mail zo snel mogelijk met het bijhorende cadeau in de vorm van een voucher.

Je kunt deze voucher alleen inleveren bij een Apollo Hotel of Leonardo Hotel in de Benelux. Wanneer je een overnachting gaat boeken en hiervoor je voucher wilt verzilveren, reserveer je door te mailen naar reservations@apollohotels.nl.

 

Nieuw boekingsproces

Om een nieuwe reservering te maken, ga je naar www.leonardo-hotels.com met behulp van de promotiecode die je van ons hebt ontvangen in jouw mailbox via het emailadres dat gekoppeld is aan je Apollo Friends account.

Stap 1: Kies jouw hotel
Stap 2: Kies aankomst- en vertrekdatum
Stap 3: Kies het aantal gasten
Stap 4: Klik op het plusje en vul de promotiecode in

 

FAQ

Bekijk de meest gestelde vragen hier.