Amsterdam, 06 januari 2010 – Het nieuwe jaar betekent ook een nieuwe mijlpaal in het bijna 50 jarig bestaan van het Amsterdamse Apollo Hotel: sinds 1 januari wappert er de vlag van ’s-werelds grootste franchiseorganisatie: Wyndham Hotel Group.

Een schot in de roos noemt Business Area Manager Alexander Kluit met trots de keuze voor deze Amerikaanse keten: “De V.S. is een van de belangrijkste doelmarkten van onze hoofdstedelijke regio. Aansluiting bij Wyndham opent een prachtig potentieel aan zakelijke bezoekers en toeristen. De nieuwe naam “Wyndham Apollo Hotel Amsterdam” wordt ook door onze bestaande gasten enthousiast ontvangen.”

De directie van Apollo Hotels, dat het Amsterdamse hotel in 2006 overnam, is eveneens verheugd over de nieuwe samenwerking: “Het Apollo Hotel is met recht een vlaggenschip van onze onderneming. De afgelopen jaren hebben we fors geïnvesteerd in de faciliteiten en service, waardoor een subtiele positionering op een hoger segment gerechtvaardigd is. We zijn dan ook blij dat Wyndham ons hotel heeft gekozen om de eerste de naamdrager te worden op het Europees continent”, aldus Francesco Monaco, Managing Director.

Volgens Alexander Kluit staat het nieuwe Wyndham Apollo Hotel Amsterdam aan de vooravond van een ingrijpende vernieuwing: “De publieke ruimten zullen een geheel nieuwe invulling krijgen, waarbij “unieke beleving” centraal staat. Daarnaast worden de kamers gerenoveerd en zal de accommodatie worden uitgebreid met een Chill Out Spa.

Het huidige hotel telt 223 kamers en suites, gastronomisch restaurant La Sirène, conference & banquetingzalen tot 500 personen, een lobbybar, een sigarenlounge en een jachthaven.

Delen