Breda, 4 maart 2010 – Met het sabreren van een fles Champagne door demissionair wethouder Willems, werd het nieuwbouwproject van Apollo Hotel Breda City Centre op donderdag 4 maart 2010 officieel in gebruik genomen. Het hotel ligt direct naast centraal station Breda en is het eerste vastgoed dat door NS wordt opgeleverd binnen Via Breda: het grootste project dat Breda in haar bestaan realiseert.

“Na de overname van het hotel door Apollo Hotels, begin 2007, is er veel veranderd: een andere naam, een nieuwe organisatie, de renovatie van de gehele begane grond en de bouw van de nieuwe hotelvleugel. Het is met recht een tophotel in het centrum van Breda. Ik vind het bijzonder dat vandaag met klanten, relaties en collega’s te mogen delen”, zegt de trotse Operations Manager van het hotel, Natasja Visser.

Directeur Ontwikkeling bij NS Paul Rutte: “Hotelgasten en zakenmensen zorgen door hun aanwezigheid voor meer levendigheid in onze stationsomgeving en dat past bij de uitstraling die gemeente en NS willen bereiken”.

Tijdens de officiële opening werd de band tussen het Apollo Hotel Breda City Centre en de Nederlandse Spoorwegen aangehaald. Regio Directeur van Apollo Hotels Robert Teulings nam een toepasselijk geschenk van de NS in ontvangst: een reisscherm met actuele informatie voor treinreizigers.

Delen