IJmuiden, 25 maart 2021 – Minder dan een jaar na de opening van het eerste Leonardo Boutique Hotel en tweede Leonardo Royal Hotel in Nederland, kondigt Fattal Hotel Group opnieuw een belangrijke mijlpaal aan. Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach gaat verder onder het Europese merk van de Fattal Hotel Group en wijzigt haar naam naar Leonardo Hotel IJmuiden Seaport Beach. Met deze naamswijziging bouwt Fattal Hotel Group verder aan de naamsbekendheid van Leonardo Hotels in de Benelux en bestaat het portfolio uit zes Leonardo Hotels in Nederland.


Waar afgelopen september nog met trots het nieuwe Chef’s! Food & Drinks werd gepresenteerd, wordt opnieuw een innoverende onthulling gedaan. Sinds gisteren kleuren de rode letters van Leonardo Hotels de jachthaven van IJmuiden en gaat het voormalig Apollo Hotel officieel verder onder een nieuwe naam. General Manager Ivo Kranendonk: “Ondanks de huidige crisis zijn we blij en vereerd toch te kunnen blijven vernieuwen. Met dit sterke Europese merk op de gevel verwachten wij deze zomer niet alleen een aantrekkelijk vakantieadres te worden voor Nederlandse gasten, maar zeker ook voor onze Duitse buren. Een mooie eerste stap om, samen met lokale ondernemers, IJmuiden internationaal nog beter op de kaart te gaan zetten!”.


Leonardo Hotels Benelux

De naamswijziging van het Leonardo Hotel IJmuiden is een van de vele projecten van Fattal Hotel Group in de Benelux. Alexander Kluit, Managing Director van Apollo & Leonardo Hotels in Nederland & België “Het is bijzonder om in deze periode verschillende hotels toe te voegen aan ons portfolio. Zo heeft vorige jaar het hotel in Den Haag haar naam gewijzigd naar Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade en heeft ook het Leonardo Hotel Antwerpen, na een totale metamorfose, begin juli haar deuren opnieuw geopend.”. Met de naamswijziging van het Leonardo Hotel IJmuiden Seaport Beach vergroot Fattal Hotel Group de naamsbekendheid van Leonardo Hotels in Nederland en bestaat het portfolio vanaf april 2021 uit 6 Leonardo Hotels met +1.650 kamers.

Delen