Papendrecht, 13 juni 2012 - Na maanden van bouwen en renovatie vond gisteren de spectaculaire heropening plaats van Apollo Hotel Papendrecht! Een nieuwe naam, een nieuwe vleugel met 12 state-of-the-art vergaderzalen en 87 ruime, moderne kamers. Om 16.00 uur werd de officiele openingshandeling verricht door Burgemeester De Bruin, Daan van der Vorm van VORM Bouw, Bas Tolmeijer en Marco van der Aa van Apollo Hotels & Resorts.

De opening stond in het teken van de lancering van de Apollo 8 raket. Met één druk op de knop werd het inmiddels 8e hotel met de naam Apollo officieel verwelkomd. “Er is hard gewerkt om het hotel opnieuw op de kaart te zetten. Met dezemoderne accommodatie zijn bieden we bijzondere faciliteiten gericht op de verwende zakenreiziger. Daarnaast zijn de prachtige zalen geschikt voor bruiloften, feesten en diners. Het unieke dakterras maakt het bijvoorbeeld mogelijk om buiten een besloten receptie te vieren”, aldus Marco van der Aa, General Manager. “We hebben niet alleen een volledig nieuw hotelproduct, ook is er een bijzonder restaurant ontwikkeld: Chef’s! Food & Drinks. Een “open keukenconcept” waarmee we niet alleen onze hotelgasten, maar ook de lokale gast willen verwennen met verse, eerlijke streekproducten tegen een verrassend aantrekkelijke prijs!” De menukaart is een receptenboek, samengesteld uit gerechten van de Apollo Chef’s, maar ook Burgemeester de Bruin en medewerkers van de hotelketen, hebben hun steentje bijgedragen.

Voor invulling van de Chef’s! Kids kaart zijn kinderen uit de omgeving gevraagd recepten in te sturen. Het winnende gerecht wordt daadwerkelijk op de menukaart opgenomen, met een foto en de bereidingswijze. De mini Chef zal samen met de Chefkok van restaurant “Chef’s! Food & Drinks” en TV-kok Rudolph van Veen een rol spelen tijdens de open dag van aankomende zaterdag (16 juni).

Delen