Amsterdam – 15 augustus 2011 - Vanaf deze week biedt Apollo Hotels met haar Apollo Academy BBL-opleidingen aan. Medewerkers kunnen tijdens werktijd een erkend vakdiploma halen, op een wijze die is afgestemd op de medewerker zelf. De opleiding is speciaal ontwikkeld voor de horeca en alle kosten worden door Apollo gedragen, die daarmee op een nieuwe en unieke wijze investeert in de toekomst en in haar medewerkers.

Nieuw en uniek

Apollo Hotels is hiermee één van de eerste ondernemingen die deze vorm van opleiden realiseert. De opleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor de horeca. Ze zijn flexibel in te vullen, zowel voor de organisatie als voor de deelnemers en vormen daarmee een nieuwe, eigentijdse vorm van opleiden.

Welke opleidingen?

  • Gastheer/gastvrouw MBO-2 niveau
  • Kok MBO-2 niveau
  • Zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw MBO -3 niveau
  • Zelfstandig werkend kok MBO-3 niveau.

Apollo Academy

De Apollo Academy biedt naast de genoemde opleidingen ook medewerkers-trainingen op niveau. Daarbij valt te denken aan commerciële vaardigheden, persoonlijke coachingsprogramma’s, maar ook trainingen over safety en security, op gebied van talentontwikkeling en ontwikkeling van managementskills zijn hier onderdeel van.

Doel

Apollo Hotels heeft ontwikkeling en kwaliteit binnen haar organisatie hoog in het vaandel staan en haalt hiermee ‘het maximale’ uit haar medewerkers.“Wij spelen in op de verwachte krapte op de arbeidsmarkt, waarvan ik denk dat deze binnen afzienbare tijd zal optreden. Apollo biedt deze opleidingsmogelijkheid als secundaire arbeidsvoorwaarde en geeft hiermee invulling aan haar positie als ‘preferred employer’. Tevens werkt dit concept positief door in de arbeidsmarktcommunicatie die Apollo voert” aldus Director of Human Resources Inga Hendrix van Apollo Hotels.

Delen