Amsterdam, 18 mei 2009 – Na maanden van (ver-) bouwen kon vandaag het traditionele pannenbier worden geschonken: de vlag werd gehesen op het hoogste punt van het Best Western Apollo Museumhotel Amsterdam City Centre. 

“Geweldig dat we deze mijlpaal hebben bereikt: het vooruitzicht van de prachtige aanvulling op de huidige faciliteiten is goed nieuws voor onze relaties!”, zegt de zichtbaar opgetogen general manager Gönül Uyanik. Ze vervolgt: “Na de overname van het hotel door Apollo Hotels in maart 2007, is er onafgebroken ge- en verbouwd. Het monumentale pand werd van buiten in ere hersteld, terwijl het interieur werd omgetoverd tot een ultramodern boutiquehotel. Dit, gecombineerd met de centrumlocatie in Amsterdam, heeft direct geleid tot een stijging van het aantal zakelijke bezoeken. Zo sterk, dat we zelfs in deze economisch uitdagende tijd nog veel relaties moesten teleurstellen. Meer beschikbare kamers betekent dus meer tevreden gasten!”.

De nieuwe toevoeging wordt gerealiseerd door op het bestaande pand twee extra etages te bouwen. Ingenieuze aanpassingen zorgen ervoor dat de werkzaamheden met een absoluut minimum aan overlast worden uitgevoerd. Door de uitbreiding met 53 nieuwe kamers, biedt het hotel vanaf september in totaal 180 designkamers in het mondaine hart van de stad.

Delen