Deze metamorfose voor Leonardo Hotel Antwerpen volgt na de recente uitbreidingen van diverse Leonardo Hotels in Nederland.
Om de complete vernieuwing te realiseren start het Leonardo Hotel Antwerpen vanaf vandaag met een grondige renovatie. Alle 105 kamers worden volledig gemoderniseerd en er zullen zelfs 3 kamers toegevoegd worden. Ook de gehele benedenverdieping is in het renovatieplan meegenomen. De ontbijtzaal zal naar de begane grond worden verplaatst en er komt een terras aan de Keyserlei bij de entree van het hotel. Mhammad Hach-Abdeselam, General Manager: “Bij ons overnacht je middenin het centrum van Antwerpen, tegenover de dierentuin, het Flanders Meeting & Convention Center Antwerpen en het historische treinstation Antwerpen-Centraal. Vanuit het hotel loop je zo de winkelstraten van Antwerpen in. Na de totale verbouwing dus echt een toplocatie in de populaire diamantwijk!”


LEONARDO ANTWERPEN
Voor de renovatie van het Leonardo Antwerpen heeft interieurontwerper Andreas Neudahm zich laten inspireren door de diamant, hét symbool voor de stad Antwerpen en zal er zelfs een heuse ‘Diamant Suite’ worden gerealiseerd. Als vaste interieurarchitect van Leonardo Hotels ontwerpt Neudahm elk hotel op maat en krijgt hij inmiddels de creatieve vrijheid. Tijdens de renovatiewerkzaamheden in december en januari is het Leonardo Antwerpen gedeeltelijk open. In februari en maart zal de begane grond geheel gerenoveerd worden en zal het hotel gesloten zijn. De verwachting is dat het Leonardo Hotel in april compleet vernieuwt zal openen.
Alexander Kluit, Managing Director van Fattal Hotel Group, Nederland & België: “Begin 2019 heeft Leonardo Hotels haar grootste flagship, het Leonardo Royal Hotel Amsterdam, geïntroduceerd in Nederland. Recent hebben wij aangekondigd dat het Apollo Museumhotel aan de P.C. Hooftstraat in Amsterdam ook volledig gaat renoveren en zal heropenen als een Leonardo Boutique Hotel. Daarmee groeit in 2020 het portfolio van Leonardo Hotels in Amsterdam naar +1.200 kamers. We zijn verheugd om deze groei en modernisering nu ook uit te breiden naar België met een complete metamorfose voor Leonardo Hotel Antwerpen.”

Delen