Amsterdam, 17 maart 2022 – Een week na het bericht dat het laatste Apollo Hotel officieel is getransformeerd tot een Leonardo Hotel, kondigt de ambitieuze keten een verandering binnen het managementteam aan. Op 21 maart start Marit de Vlaam als nieuwe Director Marketing & Communicatie bij Leonardo Hotels. Samen met haar team is het aan De Vlaam om Leonardo Hotels, na een succesvolle rebranding, in de Benelux verder op de kaart te gaan zetten.

 

Marit de Vlaam werkte voorheen als Marketing & Communication Manager bij Hotel Casa Amsterdam, waar zij verantwoordelijk was voor het volledige merkportfolio. Vanaf maandag zal zij zich ontfermen over de verschillende merken van Leonardo Hotels in de Benelux. De Vlaam: “Na een rebranding van Apollo naar Leonardo, ligt er een goede basis om de markt kennis te laten maken met dit mooie merk. Ik zie een enorme potentie voor Leonardo Hotels en haar submerken in de Benelux en kijk daarom met veel plezier en enthousiasme uit naar de komende periode, waarin we kunnen bouwen aan een sterke positionering van het Leonardo portfolio.”

Alexander Kluit, Managing Director, vult aan: “Ik ben zeer verheugd dat wij Marit aan ons managementteam hebben mogen toevoegen. Met de kennis en ervaring die zij mee brengt op het gebied van o.a. brandmanagement, online marketing en influencer marketing, gaan we samen bouwen aan een heldere visie en kunnen we als merk harder groeien.”

Delen