Rol terug naar de seventies op de hoogste rolschaatsbaan van Amsterdam
De comeback van de ouderwetse rolschaatsen is je waarschijnlijk niet ontgaan en mag daarom ook niet ontbreken op het dakterras van Floor17. Vanaf 21 juni tot 29 juli ligt hier de hoogste rolschaatsbaan van Amsterdam waar je voor €5 per persoon - inclusief een consumptie: wijn, fris of bier - terug rolt naar de jaren zeventig. Rolschaatsen zijn aanwezig daar dus hoef je je geen zorgen over te maken. De openingstijden van het zomerterras zijn afhankelijk van het weer. 

Op 21 juni vond bij zonsopgang de opening van het zomerterras plaats met de eerste editie van Floor17 Rise Up:  een uniek concept waarbij men de dag startte met yoga, een gezond ontbijt en een knalfeest op de rolschaatsbaan.

Ook voor lunches en borrels is het zomerterras van Floor17 natuurlijk dé place to be gezien het uitzonderlijke uitzicht over de stad. Groepen kunnen hun bezoek aan Floor17 tot een hoger niveau brengen door te kiezen uit één van de speciale zomerarrangementen die worden aangeboden. Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website van Floor17.

 

Website

Facebook


 

Delen