SLAPEN ONDER DE STERREN BIJ FLOOR17

Amsterdam, 25 april 2017 - Na de schaatsbaan vorig jaar en de curlingbaan afgelopen winter, komt Floor17 dit voorjaar opnieuw met een bijzondere attractie op het dakterras: “slapen in een doorzichtige air-bubble”. Van 12 mei tot 10 juni slaap je vanaf 270 euro per nacht onder de sterren op de 85 meter hoge rooftop van Floor17. De bijzondere hotelkamer is ingericht door het populaire online designmerk MADE.COM. Het wordt dus niet alleen een super romantisch verblijf, maar ook nog eens op en top stijlvol.

De unieke experience begint met een persoonlijke check-in met Champagne, waarna je op een verrassende manier begeleid wordt naar jouw daksuite. De air-bubble is voorzien van bijna alle gemakken van een luxe hotelkamer. De kamer is verwarmd en er wordt continu frisse lucht ingeblazen door een geluidloze blower. Daarnaast heb je toegang tot een privéterras en de beste kamer van het hotel waar je je spullen kunt opbergen en je kunt opfrissen in de badkamer. De overnachting is inclusief privé-ontbijt geserveerd in de air-bubble.

“De air-bubble stond al lang op onze verlanglijst. Floor17 houdt van verrassingen en zoekt daarom continue naar nieuwe initiatieven om onze gasten te verbazen. We willen dat onze gasten Floor17 verlaten met een herinnering die ze niet snel hadden verwacht.”, aldus Erik-Jan Bausch, General Manager Ramada Apollo Amsterdam Centre.

Op 85 meter hoogte logeer je letterlijk onder de sterrenhemel: een onvergetelijke belevenis. Ramada Apollo Amsterdam Centre met skybar Floor17 is de eerste in Nederland die overnachtingen in een air-bubble op hoogte aanbiedt.

FACTS 

  • Wat: slapen onder de sterren op 85 meter hoogte
  • Prijs: vanaf 270 euro per nacht
  • Boeken: kan via www.apollohotels.nl/airbubble

Boek de Air-Bubble

Delen