Valkenburg, 7 november 2013 - Afgelopen 7 november lanceerde Thermae 2OOO de nieuwe lijn Ther-ME. Net als een dag relaxen in het wellness centrum, staan de verzorgingsproducten van Thermae 2OOO symbool voor hetgeen je aan jezelf moet gunnen. Pauline Verhoef, commercieel directeur van Thermae 2OOO: “Gisteren lanceerden wij officieel met trots onze nieuwe lijn Ther-ME Skin Improvements. De liftende producten van Ther-ME  zijn cosmeceuticals waarvan de diepe werking tussen cosmetica en farmacie in ligt. Tevens bijzonder aan de lijn is de prijskwaliteitsverhouding, de producten doen niet onder aan de duurste merken en heeft een zeer toegankelijke prijs.”

Er direct goed uitzien

Thermae 2OOO heeft de verzorgingslijn Ther-ME ontwikkeld voor de zelfbewuste vrouw die zichzelf weet te presenteren en weet dat ze succes kan afdwingen wanneer ze er goed uitziet. Uitgerust en relaxed. Stralend en sterk. En vooral tot in de puntjes verzorgd. De liftende crèmes van Ther-ME hebben direct een voelbaar en zichtbaar liftend effect. Verhoef: “Als wellness centrum worden wij vaak benaderd om injectables te geven. Hoewel ik hier totaal niet op tegen bent, zocht ik naar een liftende methode die onze kritische wellness en resortgasten meer zou aanspreken. Een methode met een instant effect van injectabels, maar dan zonder enge naalden.”

Cosmeceutical

De meeste producten van Ther-ME zijn zogeheten cosmeceuticals. Dat wil zeggen dat de werking van deze producten tussen cosmetica en farmaceutica in ligt. De werkstoffen zijn hoog gedoseerd en goed op elkaar afgestemd, waardoor zichtbare huidverbetering gerealiseerd kan worden. Verder zijn de producten van ther-ME parabenenvrij, vrij van synthetische conserveringsmiddelen en niet op dieren getest. Verhoef:  “Er zitten veel natuurlijke ingrediënten ther-ME, zoals botanische extracten. In de caviar repair crème zit zelfs het DNA gewonnen uit echte caviaar. Toch hebben we de verkoopprijs toegankelijk kunnen houden, voor €24,95 heb je al de dagcrème.”

Serum voor saunabezoekers

De eigen lijn van Thermae 2OOO is een schot in de roos voor frequente saunabezoekers. Zo is er speciaal voor na een saunabezoek een serum ontwikkeld die de huid weer in balans brengt. Verhoef: “Binnen een paar minuten ben je met de Skin Balance Serum af van een oververhit en rood hoofd. Ook de liftende crèmes hebben in instant effect: direct na het smeren voel je de lift. Dat is het mooie aan deze verzorgingslijn, je hoeft dus niet eerst weken te smeren om te kijken of het wat met je doet.”

Ther-ME wordt exclusief bij Thermae 2OOO zelf en website www.ther-me.com verkocht. In de toekomst zullen ook andere verkooppunten worden betrokken bij de verzorgingslijn.

Delen