Hulshorst, 3 maart 2016 – Veluwe Events bestaat in 2016 10 jaar en dit wordt uitgebreid gevierd. Op zaterdag 19 maart is iedereen van harte welkom om dit jubileum mee te vieren op de open dag van Veluwe Events. Tijdens deze open dag is er speciale aandacht voor vrijwilligersorganisatie Make-A-Wish Nederland, in samenwerking met partners wordt er een veiling georganiseerd. “De afgelopen tien jaar zijn we flink gegroeid, zowel in aanbod als in het aantal bezoekers. Wij zijn hier ontzettend trots op”.

Veluwe Events is een van de grootste evenementen organisatiebureaus van Nederland, in het midden van de Veluwe. “We bieden inmiddels meer dan 100 activiteiten aan, zowel indoor, bijvoorbeeld in onze lasergame hal, als outdoor. Van poker workshop tot helikopter dropping er zijn veel mogelijkheden en allemaal op één compact terrein”, vervolgt Patrick Aarsman, General Manager van Apollo Hotel De Beyaerd en Veluwe Events. “In totaal hebben we nu al ongeveer 350.000 bezoekers mogen verwelkomen. Voor de open dag hebben we een zeer bijzonder programma samengesteld waar activiteiten en workshops als bubble voetbal, percussie, 4x4 rijden en drone vliegen gratis te ontdekken zijn. Voor kinderen is er ook een speciaal programma met een springkussen”.

Tijdens de open dag is er speciale aandacht voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Veluwe Events organiseert een veiling waarbij in samenwerking met partners en leveranciers verschillende items worden geveild. De opbrengt van deze veiling komt geheel ten goede aan Make-A-Wish Nederland, een vrijwilligersorganisatie die de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervult en ze de kracht geeft om kind te zijn.

Als onderdeel van het jubileum trakteert Veluwe Events iedere maand ook op 10% korting op een nieuwe activiteit. Iedereen kan hiervan meeprofiteren, bijvoorbeeld bij de organisatie van een bedrijfsevenement of juist een vrijgezellenfeest. Iedere eerste van de maand wordt de nieuwe activiteit bekend gemaakt op de website van Veluwe Events (www.veluwe-events.nl/jubileum), waar ook meteen geboekt kan worden. 

Delen