Vanaf Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach loop je zo de gezellige boulevard op die je leidt naar het strand. In deze duinrijke omgeving weten wij zeker dat jij 100% het vakantiegevoel krijgt. Zélfs als het weer even wat minder is. Benieuwd hoe? Wij zetten hieronder alle in's & out's voor je op een rijtje. 

Na een mooie route tussen de duinen van IJmuiden kom je aan bij Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach. Een frisse zeebries waait je tegemoet. Direct begint het vakantiegevoel in jou te borrelen. Het maximale uit jouw overnachting halen? Dan is het fijn dat je van vooraf weet wat je er kan doen.

 

 

HIGHLIGHTS

Met deze temperaturen is vakantie in eigen land geen straf. Vanaf het hotel loop je zo de gezellige boulevard op. Op het strand ontspan jij op jouw handdoek. Liever een actievere vakantie? Waag je dan aan één van de vele watersporten. 

 

 

 

WAKING UP

Wakker worden doe je met uitzicht op de haven Seaport Marina of de Kennemerduinen. Je zet een kop koffie en op het balkon start je rustig op. Het geruis van de zee op de achtergrond en de zoute lucht van de zee zorgen voor een ontspannen setting. Wat ga jij vandaag doen? Eerst maar eens een ontbijtje…

 

 

 

FOOD

Jouw ontbijt en de lekkerste lokale specialiteiten eet je in Restaurant Beaufort. Met zomers weer is het terras met uitzicht over de haven zeker een aanrader. Zin in een cocktail? Het barpersoneel bereidt jouw favoriet. Regelmatig organiseert het hotel barbecues of concepten als BYOB (Build Your Own Burger). Om hiervan op de hoogte te zijn voor je aankomt, check je de social media kanalen van Apollo Hotel IJmuiden.   

 

 

 

MUST DO'S

Wat voor reiziger je ook bent, jij bent op je plek in IJmuiden. Volledig tot rust komen op het strand, spectaculaire watersporten beoefenen in zee of de omgeving en natuur ontdekken, in IJmuiden zit je goed!

Strand en zwemmen

Aan het strand ‘IJmuiden aan Zee’ strijk jij neer op jouw handdoek en wanneer je verkoeling nodig hebt loop je de zee in. Hier bekijk je spectaculaire golf- wind- en kitesurfen van dichtbij. Na een tijdje krijg je trek. Je schuift aan bij één van de strand paviljoens. Overnacht je bij ons samen met de hond? Op het strand ‘IJmuiderslag’ kan jouw hond ook de poten strekken. Krijg je de kriebels van zand? In de buurt vind je zwembad de Heerenduinen. Bij dit recreatiezwembad vermaakt jouw gezin zich de hele dag.

Natuur & omgeving

Met 4 havens is IJmuiden dé havenstad van het land. Neem een kijkje bij de grootste vissershaven van Nederland of zwaai de pond naar Newcastle uit. Ben jij een natuurliefhebber? Met onze tips van de receptie kom je over de leukste fiets- of wandelroutes door de duinen. ’s Ochtends lekker (hard)lopen over het strand? Een aanrader!

 

 

Musea 

Kom jij net tijdens de publieksdagen van Forteiland IJmuiden in ons hotel overnachten, boek dan zeker een rondleiding! Neem de overtocht en pak gelijk het Wapen en Munitie Museum mee. Maar daarnaast zijn er nog veel meer musea waar de cultuurliefhebber zijn hart op kan halen. Van een zee- en havenmuseum tot het Huis van Hilde Castricum voor de archeologie liefhebbers. Ga een dag knuffelen met koeien op Boerderij Zorgvrij of loop rond tussen klauterende aapjes in Monkey Town Haarlem. Fijn dat de medewerkers van Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach wekelijks een nieuw overzicht voor jou hebben van actualiteiten en leuke bezienswaardigheden in de buurt. Zo ben je ook op de hoogte van feestjes en evenementen tijdens jouw overnachting. 

 

IS HET WEER WAT MINDER?

Duik dan onze sauna in. Of hou jouw conditie op pijl in onze fitnessruimte. Citytrip? Binnen 20 minuten sta je midden in de binnenstad van Haarlem. Struin door de winkelstraten of lunch in één van de gezellige cafés. ’s Avonds drink je voor de open haard in ons restaurant een borrel.

 

 

 

’s Ochtends check jij uit met het gevoel alsof je een week op vakantie bent geweest. Dat is wat zeelucht met je doet! Jij bent weer opgeladen voor het dagelijkse leven. Toch denk je stiekem al aan jouw volgende overnachting… Apollo Hotels – You’ll be back.