Om de website juist te weergeven, maken wij gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteer

Op het kruispunt van 5 grachten opent in september hét nieuwe restaurant van Amsterdam: “Bodon, La Grande Brasserie”. Traditionele Franse keuken in een verbluffende setting. Het kosmopolitische restaurant is rijk gedecoreerd met een prachtige mélange van marmer, vintage en hout. Het restaurant is ontworpen door de bekende Belgische ontwerper Will Erens. 

Waan je in Frankrijk, bij Bodon, La Grande Brasserie. Het eten is traditioneel en ambachtelijk. Het interieur is extravagant. Tafelbereidingen keren terug met een culinair showelement. Bodon, La Grande Brasserie vertelt het verhaal van de traditionele Franse keuken. Het echte ambacht keert terug in een verbluffende setting.

Het interieur van Bodon, La Grande Brasserie is extravagant. Het restaurant is rijk gedecoreerd met een prachtige mélange van marmer, vintage en goud. Je vindt een blend van jaren'50 en jaren'70 materialen gecombineerd met sixties kleurenpatronen van plafond tot aan de vloer. 

Naast fine dining biedt Bodon een lounge met verschillende zithoeken. Gasten kunnen hier ontbijten, relaxen of vergaderen in stijl.  

Praktische informatie

lokatie

  • Apollolaan 2
  • 1077 BA Amsterdam

Openingstijden

La Grande Brasserie  
Dagelijks 18.00 - 23.00
The Living Room  
Dagelijks 06.30 - 23.00

Blijf ook slapen!

Blijf ook slapen!