Om de website juist te weergeven, maken wij gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteer

Een stad waar je jezelf snel thuis voelt. Het Bourgondische karakter van Breda wordt mede bepaald door de brabantse gastvrijheid in de vele restaurants en eetcafés. De denkwijze die wij in Apollo Hotel Breda ook omarmen. Wat wij mooi vinden aan Breda? Wat niet... De keuze is reuze.

Nassaustad in Breda

Breda is Nassaustad bij uitstek. Van deze rijke historie is veel bewaard gebleven. De Grote Markt is de huiskamer van de binnenstad en snel te herkennen aan de Onze Lieve Vrouwe Kerk (de Grote Kerk). De kerktoren uit de 15e eeuw is vanaf vrijwel elk punt in Breda te zien. Niet alleen voor Bredenaars een trots monument; het is ook een plek van nationale betekenis. In de Prinsenkapel liggen de vroege voorvaderen van de Nederlandse Koninklijke Familie begraven. Ook de Koninklijke Militaire Academie is één van de vele karakteristieke historische gebouwen van de stad. Net als het Begijnhof, een jachtslot en een prachtig stadspark ’t Valkenberg.

Winkelstraten van Breda

Je zoekt leuke winkelstraten? Een bezoek aan ’t Sas staat hoog op het lijstje als je meer zoekt dan bekende grote ketens. Aan dit knusse (én goed verstopte) binnenplein vind je de chiquere mode- en woonwinkels met een eigen karakter en een schitterend terras, gerund door lokale ondernemers. In de binnenstad vind je alle populaire merken, met winkelcentrum de Barones als kloppend hart. Ook buiten het centrum heeft Breda leuke winkelgebieden. In het Ginneken en de Wilhelminastraat vind je exclusievere boetieks en goede restaurants om je winkeldag smaakvol af te sluiten.

Uitgaansleven Breda

Breda scoort op Zoover 8,6 voor het uitgaansleven. Geen enkele stad in Nederland doet Breda dat na. Niet zo vreemd dat we van ver buiten Breda bezoekers verwelkomen. Op de Grote Markt vind je talloze cafés en restaurants met goedgevulde terrassen. Gezelligheid kent geen tijd in Brabant: de meeste cafés aan de Grote Markt zijn tot 02.00 uur geopend. Voor de nachtbrakers gaat het feest tot een uur of 4 door op het aangesloten Kerkplein en de Havenmarkt. 

Groen Breda

Breda is ook een groene stad. Je hoeft niet ver weg te gaan om te ontvluchten in de bossen, heide, water of parken die Breda rijk is. Het bekendste park is ongetwijfeld het Valkenberg. Deze  oude Kasteel tuin ligt tegenover Apollo Hotel Breda City Centre. Verder naar het buitengebied, ten zuiden van Breda vind je rivier de Mark en het Mastbos. Een prachtig gebied voor fietsen en wandelen, maar ook varen in een sloep of kano. 

Apollo keys

Unlock the fun

locatie of hotel

reserveren

gasten

Volwassenen
Kinderen

Kamervoorkeur

kamer(s)
vanaf
Prijs wordt berekend in de volgende stap
Geen kamers beschikbaar
Lagere prijs
Beschikbaarheid ophalen
Geen beschikbaarheid gevonden
vanaf
Prijs wordt berekend in de volgende stap
Geen kamers beschikbaar
Lagere prijs
Beschikbaarheid ophalen
Beschikbaarheid ophalen
reserveren
  • Wij bieden de beste prijs
  • Mogelijkheid tot GRATIS annuleren
  • Kies voor betalen bij aankomst