Een stad waar je jezelf snel thuis voelt. Het Bourgondische karakter van Breda wordt mede bepaald door de brabantse gastvrijheid in de vele restaurants en eetcafés. De denkwijze die wij in Leonardo Hotel Breda ook omarmen. Wat wij mooi vinden aan Breda? Wat niet... De keuze is reuze.

Ons hotel

Na een dag struinen door het centrum wandel je rustig terug naar ons hotel. Daar doen jullie nog even een drankje in de bar. Misschien willen jullie nog even een hapje eten? Bekijk alle mogelijkheden van Leonardo Hotel Breda City Center.

Vergaderen in Breda

Met een vergderoppervlakte van 640 m2 is er voor iedere veradering een mogelijkheid. Komen jullie met vele of weinig gasten? Er is altijd een vergadermogelijkheid in ons Breda!

Feestlocatie in Breda

Je hebt iets te vieren en dat wil je doen in de Parel van het Zuiden. Dan is het fijn dat wij helpen bij de organisatie van jouw event. Bekijk de mogelijkheden voor jouw event in Breda

 

Omgeving

Je overnacht bij ons in het hotel. Tijdens jullie verblijf willen jullie zoveel mogelijk zien van de omgeving. Dan is het fijn dat Breda een compacte stad is, waar je alles binnen handbereik hebt. Zo sta je al binnen tien minuten op de Grote Markt!

Nassaustad in Breda

Breda is Nassaustad bij uitstek. Van deze rijke historie is veel bewaard gebleven. De Grote Markt is de huiskamer van de binnenstad en snel te herkennen aan de Onze Lieve Vrouwe Kerk (de Grote Kerk). De kerktoren uit de 15e eeuw is vanaf vrijwel elk punt in Breda te zien. Niet alleen voor Bredenaars een trots monument; het is ook een plek van nationale betekenis. In de Prinsenkapel liggen de vroege voorvaderen van de Nederlandse Koninklijke Familie begraven. Ook de Koninklijke Militaire Academie is één van de vele karakteristieke historische gebouwen van de stad. Net als het Begijnhof, een jachtslot en een prachtig stadspark ’t Valkenberg.

Winkelstraten van Breda

Je zoekt leuke winkelstraten? Een bezoek aan ’t Sas staat hoog op het lijstje als je meer zoekt dan bekende grote ketens. Aan dit knusse (én goed verstopte) binnenplein vind je de chiquere mode- en woonwinkels met een eigen karakter en een schitterend terras, gerund door lokale ondernemers. In de binnenstad vind je alle populaire merken, met winkelcentrum de Barones als kloppend hart. Ook buiten het centrum heeft Breda leuke winkelgebieden. In het Ginneken en de Wilhelminastraat vind je exclusievere boetieks en goede restaurants om je winkeldag smaakvol af te sluiten.

Uitgaansleven Breda

Breda scoort op Zoover 8,6 voor het uitgaansleven. Geen enkele stad in Nederland doet Breda dat na. Niet zo vreemd dat we van ver buiten Breda bezoekers verwelkomen. Op de Grote Markt vind je talloze cafés en restaurants met goedgevulde terrassen. Gezelligheid kent geen tijd in Brabant: de meeste cafés aan de Grote Markt zijn tot 02.00 uur geopend. Voor de nachtbrakers gaat het feest tot een uur of 4 door op het aangesloten Kerkplein en de Havenmarkt. 

Groen Breda

Breda is ook een groene stad. Je hoeft niet ver weg te gaan om te ontvluchten in de bossen, heide, water of parken die Breda rijk is. Het bekendste park is ongetwijfeld het Valkenberg. Deze  oude Kasteel tuin ligt tegenover Leonardo Hotel Breda City Center. Verder naar het buitengebied, ten zuiden van Breda vind je rivier de Mark en het Mastbos. Een prachtig gebied voor fietsen en wandelen, maar ook varen in een sloep of kano. 

Apollo keys

Unlock the fun

locatie of hotel

Start Reservering

Beschikbaarheid ophalen

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam

  • Wij bieden de beste prijs
  • Mogelijkheid tot GRATIS annuleren
  • Kies voor betalen bij aankomst

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam