Wij doen er alles aan om je zeker nog eens terug te laten komen. Dit doen wij op een zo duurzaam mogelijke manier, zonder dat we inleveren op jouw comfort en de kwaliteit van onze hotels. Hiervoor hebben onze hotels verschillende Green Key certificaten mogen ontvangen. Optimaal slaapcomfort is natuurlijk het belangrijkste tijdens jouw overnachting, in Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark slaap je in het award-winnende hotel van Quiet Hotel Room 2016.

Green Key

Bijna alle Apollo hotels hebben het Green Key keurmerk ontvangen. Dit betekent dat onze hotels er alles aan doen om het milieu te sparen waar mogelijk, zonder dat jij als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Meer weten over Green Key? Bekijk de website: 

GREEN KEY

 

Quiet Hotel Award

De speciale Quietroom Design&Build Award van 2016 gaat naar Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark. Het oorspronkelijke kantoorgebouw is er door slimme isolatiemaatregelen in de verbouwfase in geslaagd om met alle 446 kamers te voldoen aan de stilte-eisen van klasse 2 van het Quietroom label.

QUIET HOTEL AWARD

Onze Green Key gecertificeerde hotels

Apollo keys

Unlock the fun

locatie of hotel

Start Reservering

Beschikbaarheid ophalen

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam

  • Wij bieden de beste prijs
  • Mogelijkheid tot GRATIS annuleren
  • Kies voor betalen bij aankomst

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam