Lekker eten verbindt en daar houden we van, sterker nog: we vinden het zó belangrijk dat het plaatsvindt in het hart van Apollo Hotel Groningen. Over de hele derde etage vind je het eigenzinnige en stoere restaurant ‘Chef’s! Food & Drinks’. Het keukenteam gaat hier met volle enthousiasme aan de slag, want passie proef je. 

Wij zijn er voor de hippe vegetariër , de vroege ontbijter, voor het zakelijke diner of gewoon voor ‘gezellig met het gezin frietjes met mayonaise’. Na het diner nog even naborrelen? Neem plaats aan de BARRR waar we met lokale dranken aan de slag gaan. Daarna het liefst meteen je bed induiken? We hebben de hotelkamer al voor je klaargemaakt.

Je zoekt een plek om jouw mail bij te werken met een lekkere kop koffie. Plof neer op een comfortabele bank waar je van alle gemakken voorzien aan de slag kan gaan in huiselijke sferen. Wij vinden het belangrijk dat jouw bezoek op rolletjes verloopt. Speciale wensen? Laat het ons weten, dan denken we met je mee. 

Vanaf 15 oktober nemen wij bij onze restaurants alleen reserveringen van hotelgasten aan. Er zijn uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures getroffen, conform de richtlijnen van het RIVM, om de gezondheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen. Wij verzoeken u om een mondkapje te dragen in de lobby van het hotel, gangen, lift, restaurant en ontbijtruimte. We blijven de situatie nauwgezet volgen en zullen het beleid van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) hanteren. Via deze pagina informeren wij u graag over de actuele situatie.

Combineer een overnachting in ons hotel met een uitgebreide lunch of diner in één van onze restaurants. Reserveer hier een kamer of boek één van onze arrangementen

locatie

  • Laan van de Vrijheid 91
  • 9728 GA Groningen

Openingstijden

Ontbijt  
Maandag - Vrijdag
Zaterdag
Zondag
07:00 - 10:00
08:00 - 11:00
08:00 - 12:00
Lunch  
Maandag - Zaterdag
Zondag
12:00 - 16:00
13:00 - 16:00
Diner  
Dagelijks 17:00 - 22:00
Bar  
Dagelijks Sluit om 22:00