Je kijkt uit over de Kennemerduinen, Noordzee en Marina Seaport terwijl ons team van Chef's lokale specialiteiten combineert met verrassende smaken. Bij Chef's! Food and Drinks geloven we niet in het bewaren van keukengeheimen of een klassieke keukenbrigade. Je krijgt een kijkje in de keuken en er wordt met passie vertelt over de bereidingswijze van de gerechten!

Naast een heerlijke lunch of diner met finishing touch aan tafel kan je ook plaatsnemen aan de Chef's Table. Hier worden de recepten gedeeld en vindt Live Cooking plaats. 

Neem hier een kijkje op onze website 

*Huisdieren zijn niet toegestaan.

Vanaf 19 december is Chef's! Food & Drinks IJmuiden gesloten tot 26 januari 2022. Onze hotels zijn nog wel geopend, hier zijn uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures getroffen conform de richtlijnen van het RIVM, om de gezondheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen.

Hotelgasten kunnen gebruik maken van de onbijt, lunch en/of diner via take-away. Wij verzoeken onze gasten om een mondkapje te dragen in de openbare ruimtes. We blijven de situatie nauwgezet volgen en zullen het beleid van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) hanteren. Via deze pagina informeren wij u graag over de actuele situatie.

 

 

Praktische informatie

Menukaarten

locatie

  • Kennemerboulevard 250
  • 1976 EG IJmuiden aan Zee

Openingstijden

Ontbijt  
Dagelijks 07.00 - 11.00
Lunch  
Dagelijks  12.00 - 16.00
Diner  
Dagelijks  -
Bar  
Dagelijks 12:00 - 17:00

Blijf ook slapen

Blijf ook slapen