Tot onze grote spijt hebben wij moeten besluiten in een aantal van onze hotels tijdelijk geen gasten te ontvangen vanwege het coronavirus (COVID-19), vooralsnog t/m dinsdag 28 april 2020. De overige hotels zullen geopend blijven en houden zich aan uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures. Onze service zal daarom in enkele opzichten anders zijn dan u mogelijk gewend bent tijdens uw verblijf. Wij zullen uw verblijf zo aangenaam mogelijk maken zoals u dat van ons gewend bent.

Update: 3 april 2020​

Met dit in gedachten brengen wij u, onze gasten, op de hoogte van de acties die we hebben ondernomen naar aanleiding van de virus uitbraak. We blijven de situatie nauwgezet volgen en zullen het beleid van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) hanteren. Er is niets belangrijker dan uw en onze gezondheid. Via onze website informeren wij u graag over de actuele situatie.

 

Welke hotels ontvangen vooralsnog t/m dinsdag 28 april tijdelijk geen gasten? 

 1. Apollo Hotel Groningen
 2. Apollo Hotel Breda City Center
 3. Apollo Hotel Veluwe De Beyaerd
 4. Apollo Hotel Utrecht City Center
 5. Apollo Hotel Almere City Center
 6. Apollo Hotel Vinkeveen
 7. Apollo Hotel Amsterdam, a Tribute Portfolio Hotel
 8. Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade (voorheen Crowne Plaza Den Haag Promenade)
 9. Leonardo Royal Hotel Amsterdam
 10. Leonardo Hotel Amsterdam City Center
 11. Apollo Hotel Lelystad City Center

Apollo Museumhotel Amsterdam City Center en Leonardo Hotel Antwerpen zijn tijdelijk gesloten voor renovatie tot nader bericht.

Heeft u een reservering in één van deze hotels met een aankomstdatum tussen vandaag en 29 april 2020?

We zullen deze week contact opnemen met al onze gasten die reeds een reservering hebben gemaakt in een van onze hotels dat tijdelijk gaat sluiten. Wij zoeken per reservering naar een passende oplossing om uw overnachting te verplaatsen naar een ander hotel binnen onze organisatie, naar een later moment of volledige te annuleren.

Wilt u zelf contact met ons opnemen?

We verzoeken u vriendelijk uitsluitend contact met ons op te nemen wanneer u een reservering heeft met een aankomstdatum tussen vandaag en 29 april 2020. Houd u er rekening mee dat we op dit moment ontzettend veel vragen per telefoon en e-mail ontvangen waardoor de reactietijd langer kan zijn dan u van ons gewend bent.

Welke hotels zijn nog steeds geopend?

 1. Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark
 2. Apollo Hotel Papendrecht
 3. Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach

U heeft gereserveerd in één van onze hotels die geopend is?

De hotels die geopend zijn, houden zich strikt aan uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures. Met dit in gedachten brengen wij u op de hoogte van de acties die we hebben ondernomen naar aanleiding van de virusuitbraak. Zo zijn tot ten minste 29 april 2020 onze restaurants, bars, health clubs en event centra gesloten. Voor onze hotelgasten wordt eten en drinken op verzoek geserveerd via roomservice zonder bijkomende service kosten. Daarnaast voorzien we onze hotels van instructies en naleving  op het gebied van COVID-19 hygiëne en schoonmaak richtlijnen. Onze medewerkers houden zich strikt aan de aangescherpte hygiëne maatregelen. We blijven de situatie volgen en zullen het beleid van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) uitvoeren.

Heeft u vragen over uw reservering in een hotel wat geopend is?

Om u zo goed mogelijk te informeren heeft het de voorkeur om telefonisch contact op te nemen met het hotel en/of de reserveringsafdeling. In uw reserveringsbevestiging vindt u meer informatie over uw annulerings- en wijzigingsvoorwaarden. Bespreek deze met het desbetreffende hotel waar u heeft gereserveerd.

Boekingen via een reisbureau of online boekingsplatform (bijv. Booking.com, Expedia) kunnen niet direct bij het hotel geannuleerd worden. Wij adviseren u om rechtstreeks met hen contact op te nemen. Het reisbureau of online boekingsplatform past zijn eigen voorwaarden toe.

Heeft u vragen over uw groepsreservering en/of evenement in een hotel wat geopend is?

Bij een reservering voor groepen en/of evenementen wordt er altijd samen met onze klant een overeenkomst afgesloten. Op al onze aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Overweegt u om de reservering voor uw groep en/of evenement te annuleren of te wijzigen? Aan de hand van het overeengekomen contract wordt er beoordeeld welke afspraken er niet kosteloos geannuleerd of gewijzigd worden. Om u zo goed mogelijk te assisteren heeft het de voorkeur om telefonisch of per e-mail contact op te nemen met uw contactpersoon bij Apollo Hotels & Leonardo Hotels voor groepsreserveringen en/of meetings & events.

Met wie kan ik contact opnemen voor vragen omtrent mijn (individuele) reservering?

Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark

+31 20 570 5722

Leonardo Hotel Amsterdam City Center

+31 20 570 5722

Leonardo Royal Hotel Amsterdam

+31 20 570 5722

Leonardo Hotel Antwerpen

+32 3 232 14 43

Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade

+31 70 352 5161

Apollo Hotel Almere City Center

+31 36 52 745 00

Apollo Museumhotel Amsterdam City Center

+31 20 570 5722

Apollo Hotel Amsterdam

+31 20 570 5722

Apollo Hotel Ijmuiden Seaport Beach

+31 20 570 5722

Apollo Hotel Vinkeveen

+31 20 570 5722

Apollo Hotel Breda

+31 76 522 0200

Apollo Hotel Groningen

+31 50 76 300 70

Apollo Hotel Veluwe de Beyaerd

+31 341 451541

Apollo Hotel Lelystad

+31 320 242 444

Apollo Hotel Papendrecht

+31 78 615 20 99

Apollo Hotel Utrecht

+31 30 233 1232

 

Bovenstaande bericht geldt voor alle Apollo Hotels & Leonardo Hotels in Nederland én België. Voor Apollo Hotel Amsterdam, a Tribute Portfolio Hotel volgen wij de richtlijnen van Marriott International.