Wij verwelkomen u graag in onze hotels en F&B outlets!

Met oog op de landelijke richtlijnen, zal uw verblijf in enkele opzichten anders zijn. Wij maken uw verblijf zo aangenaam en vertrouwd mogelijk zoals u dat van ons gewend bent. Informeer uzelf zorgvuldig, er is niets belangrijker dan uw en onze gezondheid.

English version. | Update: 14 januari 2022 Apollo & Leonardo Hotels

Met dit in gedachten brengen wij u op de hoogte van de uitgebreide gezondheids- en veiligheidsmaatregelen tijdens uw verblijf bij Apollo Hotels & Leonardo Hotels of bezoek aan een van onze F&B outlets. We blijven de situatie nauwgezet volgen en zullen het beleid van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) hanteren. Via onze website informeren wij u graag over de actuele situatie.

Welke maatregelen worden er genomen tijdens mijn bezoek?
Wij volgen de Nederlandse richtlijnen van het RIVM. Onze hotels zijn ingericht op de nieuwe situatie en houden zich strikt aan aangescherpte hygiëne en schoonmaak richtlijnen. Om u zorgvuldig te informeren kunt u alle genomen maatregelen terugvinden in dit document. Al onze gasten ontvangen deze informatie voor aankomst en indien gewenst ook als hard copy tijdens check-in. Vanzelfsprekend blijven wij het beleid van RIVM volgen en dusdanig uitvoeren.

Ik wil graag een nieuwe reservering plaatsen. Waar moet ik rekening mee houden?
De onzekere situatie kan u weerhouden om een paar dagen weg te boeken. Wij bieden daarom de mogelijkheid om kosteloos te annuleren (mits uw voorwaarden dit toestaan) of uw boeking te verplaatsen naar een ander moment, indien u kiest voor de Best Beschikbare Prijs of één van de hotel arrangementen via onze eigen website. Met oog op de landelijke richtlijnen, kunnen bepaalde hotelfaciliteiten in een aangepaste vorm beschikbaar zijn. Ook kunnen wij ons voorstellen dat u graag wilt weten welke maatregelen er worden genomen om de veiligheid te waarborgen. Om u zorgvuldig te informeren kunt u alle maatregelen terugvinden in dit document.

Kan ik mijn bestaande reservering annuleren of de datum wijzigen?
Om u zo goed mogelijk te informeren heeft het de voorkeur om telefonisch contact op te nemen met het hotel en/of de reserveringsafdeling. In uw reserveringsbevestiging vindt u meer informatie over uw annulerings- en wijzigingsvoorwaarden. Bespreek deze met het desbetreffende hotel waar u heeft gereserveerd.

Boekingen via een reisbureau of online boekingsplatform (bijv. Booking.com, Expedia) kunnen niet direct bij het hotel geannuleerd worden. Wij adviseren u om rechtstreeks met hen contact op te nemen. Het reisbureau of online boekingsplatform past zijn eigen voorwaarden toe.

Hoe zit het met reserveringen voor groepen en/of evenementen?
Om u zo goed mogelijk te assisteren heeft het de voorkeur om telefonisch of per e-mail contact op te nemen met uw contactpersoon bij Apollo Hotels & Leonardo Hotels voor groepsreserveringen en/of meetings & events.

Overweegt u om de reservering voor uw groep en/of evenement te annuleren of te wijzigen? Bij een reservering voor groepen en/of evenementen wordt er altijd samen met onze klant een overeenkomst afgesloten. Op al onze aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Aan de hand van het overeengekomen contract wordt er beoordeeld welke afspraken er kosteloos geannuleerd of gewijzigd worden.

U denkt na over een toekomstig evenement? Onze event professionals staan voor u klaar en denken graag mee over de mogelijkheden. Zo kunt u in onze hotels een hybride bijeenkomst organiseren waar genodigden ter plaatse of online kunnen deelnemen.

Met wie kan ik contact opnemen voor vragen omtrent mijn (individuele) reservering?

Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark

+31 20 570 5722

Leonardo Hotel Amsterdam City Center

+31 20 570 5722

Leonardo Royal Hotel Amsterdam

+31 20 570 5722

Leonardo Hotel Antwerpen

+31 20 570 5722

Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade

+31 70 352 5161

Leonardo Hotel Almere City Center

+31 36 52 745 00

Leonardo Boutique Museumhotel Amsterdam City Center

+31 20 570 5722

Apollo Hotel Amsterdam, a Tribute Portfolio Hotel

+31 20 570 5722

Leonardo Hotel IJmuiden Seaport Beach

+31 25 556 6970

Leonardo Hotel Vinkeveen

+31 29 778 4910

Apollo Hotel Breda

+31 76 522 0200

Leonardo Hotel Groningen

+31 50 76 300 70

Leonardo Hotel Lelystad City Center

+31 320 242 444

Leonardo Hotel Papendrecht

+31 78 615 20 99

Apollo Hotel Utrecht

+31 30 233 1232

Bovenstaande bericht geldt voor alle Apollo Hotels & Leonardo Hotels en F&B outlets in Nederland én België. Voor Apollo Hotel Amsterdam, a Tribute Portfolio Hotel volgen wij de richtlijnen van Marriott International.