In ons restaurant de Veluwse Huyskamer lunch of dineer je met het gevoel van de voormalige boerderij. De oude balken, gerestaureerde staldeuren en ramen geven een warme en huiselijke sfeer tijdens jouw diner. Wij serveren gerechten met zoveel mogelijk producten uit de directe omgeving. Benieuwd naar de menukaart? Klik hier. 

Na het diner borrel je gezellig na bij de open haard in onze Hooibergbar. Of drink hier je een kopje koffie na een wandeling over de Veluwe. Klaar met jouw meeting? Drink een biertje van de tap met je collega's. Met mooi weer zit je lekker op ons terras. 

Let op! Vanwege beperkte capaciteit moet er vooraf gereserveerd worden voor lunch en diner. Reserveren? Klik hier.

 

 

Vanaf 15 oktober nemen wij bij onze restaurants alleen reserveringen van hotelgasten aan. Er zijn uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures getroffen, conform de richtlijnen van het RIVM, om de gezondheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen. Wij verzoeken u om een mondkapje te dragen in de lobby van het hotel, gangen, lift, restaurant en ontbijtruimte. We blijven de situatie nauwgezet volgen en zullen het beleid van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) hanteren. Via deze pagina informeren wij u graag over de actuele situatie.

Combineer een overnachting in ons hotel met een uitgebreide lunch of diner in één van onze restaurants. Reserveer hier een kamer of boek één van onze arrangementen

Praktische informatie

locatie

  • Harderwijkerweg 497
  • 8077 RJ Hulshorst

Openingstijden

Ontbijt - ma t/m vr 07.30 - 10.00
Ontbijt - za t/m zo 08.00 - 11.00
Lunch - dagelijks 12.00 - 17.00
Diner - ma t/m za 18.00 - 22.00
Diner - zondag Kleine kaart
Bar - ma t/m do 12.00 - 22.00
Bar - vrij / za 12.00 - 22.00
Bar - zondag 12.00 - 22.00

Let op! Vanwege beperkte capaciteit moet er vooraf gereserveerd worden voor lunch en diner. Reserveren? Klik hier.

 

 

Blijf ook slapen

Blijf ook slapen