In ons restaurant de Veluwse Huyskamer lunch of dineer je met het gevoel van de voormalige boerderij. De oude balken, gerestaureerde staldeuren en ramen geven een warme en huiselijke sfeer tijdens jouw diner. Wij serveren gerechten met zoveel mogelijk producten uit de directe omgeving. Benieuwd naar de menukaart? Klik hier. 

Na het diner borrel je gezellig na bij de open haard in onze Hooibergbar. Of drink hier je een kopje koffie na een wandeling over de Veluwe. Klaar met jouw meeting? Drink een biertje van de tap met je collega's. Met mooi weer zit je lekker op ons terras. 

Let op! Vanwege beperkte capaciteit moet er vooraf gereserveerd worden voor lunch en diner. Reserveren? Klik hier.

 

 

De Veluwse Huyskamer​ is alleen geopend voor take away tot ten minste 16 maart 2021. Apollo Hotel Veluwe De Beyaerd​ is nog wel geopend. Hier zijn uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures getroffen conform de richtlijnen van het RIVM, om de gezondheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen. Wij verzoeken onze gasten om een mondkapje te dragen in de openbare ruimtes. We blijven de situatie nauwgezet volgen en zullen het beleid van het RIVM hanteren.​ Via deze pagina informeren wij u graag over de actuele situatie.

Het hotel biedt take away service aan voor ontbijt en diner. Ontbijt dient voor 23:00uur gereserveerd te worden voor de volgende dag bij de hotelreceptie. Diner kan besteld worden bij de receptie op de dag zelf. Eten en drinken dient bij de receptie opgehaald te worden en in de hotelkamer genuttigd te worden.

 

Praktische informatie

locatie

  • Harderwijkerweg 497
  • 8077 RJ Hulshorst

Openingstijden

Ontbijt - ma t/m vr 07.30 - 10.00
Ontbijt - za t/m zo 08.00 - 11.00
Lunch - dagelijks 12.00 - 17.00
Diner - ma t/m za 18.00 - 22.00
Diner - zondag Kleine kaart
Bar - ma t/m do 12.00 - 22.00
Bar - vrij / za 12.00 - 22.00
Bar - zondag 12.00 - 22.00

Let op! Vanwege beperkte capaciteit moet er vooraf gereserveerd worden voor lunch en diner. Reserveren? Klik hier.

 

 

Blijf ook slapen

Blijf ook slapen