Om de website juist te weergeven, maken wij gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteer

Make it a December to remember! Net zo verschillend als onze hotels, zijn de winter- en feestdagen in december. In ieder hotel vind je andere arrangementen, die jouw winteravond, Eerste Kerstdag en Oud & Nieuw tot een spektakel maken. We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet.

Vier december in Almere

Op zoek naar een feestje tijdens Oud & Nieuw? Lekker uitslapen op Nieuwjaarsdag? Of heb je geen zin om dit jaar kerstinkopen te doen voor een uitgebreid diner? Apollo Hotel Almere City Centre en De Bierfabriek pakken uit met twee arrangementen tijdens kerst en Oud & Nieuw.

Winter wonderland in Breda

De binnenstad van Breda wordt in december omgetoverd tot een heus winter wonderland tijdens Winterland Breda. Met kraampjes, attracties en parades ervaar je het échte kerstgevoel. Op zoek naar een ware kerstsensatie? Bezoek breda en geniet van deze bourgondische stad!

Kerst in IJmuiden

Geniet van een heerlijk kerstdiner aan de kust van IJmuiden. Met een uitzicht over de haven en de Kennermer duinen, ervaar je de meest ontspannende dagen van het jaar. Met dit arrangement geniet je van de perfecte kerst!

December in Den Haag

Eindig het jaar met ons of zit de winter uit in je Deluxe kamer. Binnen no-time ben je in het centrum van Den Haag. Maar is dat wat je wil? In Crowne Plaza Den Haag - Promenade hoef je het hotel niet uit om het echte december-gevoel te ervaren, daar zorgen wij wel voor!

Lekker warm in Groningen

Binnen blijven is nog fijner als je niet naar buiten hoeft. Als je dan tóch even de weg op gaat, rij dan naar het Hoge Noorden! In Apollo Hotel Groningen vind je een heerlijk winterarrangement, waarmee je tijdens de koude dagen kan opwarmen.

Kerst op de Veluwe

De maand december is perfect voor quality time op de Veluwe. Geen paniek in de keuken dit jaar. Wij nemen de organisatie van je uit handen. Een flinke wandeling in de natuur na jouw kerstdiner? Goed idee! Bij Apollo Hotel Veluwe De Beyaerd maak je jouw kerst of Oud en Nieuw compleet met onze December Arrangementen.

Quality time bij Apollo Hotels

Apollo keys

Unlock the fun

locatie of hotel

reserveren

gasten

Volwassenen
Kinderen

Kamervoorkeur

kamer(s)
vanaf
Prijs wordt berekend in de volgende stap
Geen kamers beschikbaar
Lagere prijs
Beschikbaarheid ophalen
Geen beschikbaarheid gevonden
vanaf
Prijs wordt berekend in de volgende stap
Geen kamers beschikbaar
Lagere prijs
Beschikbaarheid ophalen
Beschikbaarheid ophalen
reserveren
  • Wij bieden de beste prijs
  • Mogelijkheid tot GRATIS annuleren
  • Kies voor betalen bij aankomst