Het jaar afsluiten of juist inluiden met collega's, zakenrelaties of klanten? Proost met het hele team op een succesvol nieuw jaar. Wil jij een onvergetelijk event maken deze winter? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze (keuken)teams gaan vol enthousiasme aan de slag. Bekijk hieronder dé locaties voor jullie eindejaarsborrel of jaarafsluiting.View this page in English.

 

DRIE OP EEN RIJ

Je organiseert een vergadering, bijeenkomst of evenement? Dan is het altijd fijn om extra te besparen. Daarom profiteer je bij de deelnemende hotels tijdelijk van extra voordeel. Reserveer en win jouw DRIE OP EEN RIJ.

BEKIJK PAGINA

 

LET THE (WINTER) GAMES BEGIN

Heb jij een kraskaart ontvangen? Lucky you! Check via de button hieronder jouw code.

BEKIJK WINTER GAMES PAGINA

EINDEJAARSARRANGEMENTEN

APOLLO HOTEL ALMERE CITY CENTRE

Sluit het jaar feestelijk af, of start het jaar vol nieuwe energie met een borrel bij Bierfabriek Almere, proost!

BEKIJK ARRANGEMENT

 

 

 

 

 

 

APOLLO HOTEL AMSTERDAM

Apollo Hotel Amsterdam verbaast je met het verrassende design in het hotel en onze centrale locatie in het mooie Amsterdam Oud-Zuid. Boek jij jouw eindejaarsevent in Bodon, La Grande Brasserie of The Harbour Club Amsterdam Zuid?

BEKIJK ARRANGEMENTEN

 

 

 

 

 

 

APOLLO HOTEL IJMUIDEN SEAPORT BEACH

In ons hotel word je wakker met het geluid van de zee op de achtergrond. Boek jij een borrel of diner als afsluiting van het jaar of gaan jullie voor een compleet 24- of 32-uurs arrangement?

BEKIJK ARRANGEMENTEN

 

 

 

 

 

 

APOLLO HOTEL VINKEVEEN-AMSTERDAM

Proost met het hele team op een succesvol nieuw jaar! Een heerlijk diner, verzorgd door The Harbour Club Vinkeveen, is de perfecte manier om het jaar af te sluiten of te starten.

BEKIJK ARRANGEMENTEN

 

 

 

 

 

 

APOLLO HOTEL BREDA CITY CENTRE

Wij verzorgen een feestelijke barbecue voor jullie gelegenheid. Een barbecue in de winter? Ja, juist in de winter! Compleet met glühwein, vuurkorf en feestverlichting.

BEKIJK ARRANGEMENT

 

 

 

 

 

 

CROWNE PLAZA DEN HAAG - PROMENADE

Afgelopen jaren hebben we authentieke gerechten van over de hele wereld geïntroduceerd tijdens de Promenade Food Festivals. Tijdens onze eindejaarsevenementen laten we jou deze smaken proeven.

BEKIJK ARRANGEMENTEN

 

 

 

 

 

 

APOLLO HOTEL VELUWE DE BEYAERD

Je zoekt dé locatie voor de eindejaarsborrel of een plek om het jaar met frisse energie te starten. Wij zorgen dat jouw evenement in de wintermaanden compleet wordt verzorgd.

BEKIJK ARRANGEMENT

 

 

 

 

 

 

APOLLO HOTEL PAPENDRECHT

Lekker eten brengt mensen samen, en daar houden wij van! Ons keukenteam gaat vol enthousiasme aan de slag, want er is geen beter ingrediënt dan passie.

BEKIJK ARRANGEMENT

 

 

 

 

 

 

LEONARDO ROYAL HOTEL AMSTERDAM

Het jaar samen afsluiten of het nieuwe jaar goed inluiden? Leonardo Royal Hotel Amsterdam heeft ruime mogelijkheden voor kleine tot grote groepen.

BEKIJK ARRANGEMENTEN

 

 

 

 

 

 

LEONARDO HOTEL AMSTERDAM REMBRANDTPARK

Ga deze winter de strijd aan tijdens een potje sjoelen op ons 85 meter hoge dakterras. Drink een borrel bij Floor17 met één van de arrangementen.

BEKIJK ARRANGEMENTEN