Je komt 's avonds thuis en treft jouw kinderen nog even voor ze alweer naar bed moeten. Je kijkt uit naar jullie familie moment in het weekend. Dat begrijpen we. Om die momenten te koesteren hebben wij een aantal familie hotels. In deze hotels hebben we speciale familie kamers of andere faciliteiten die een hotel overnachting voor jouw familie extra prettig maken.

Familie kamer

De meeste van onze familie hotels hebben familie kamers. In een familie kamer vind je een extra bed. Dit is meestal een stapelbed. Extra leuk voor de kinderen, of misschien voor jezelf. Die keuze is aan jullie!

Connecting room

Je wilt een weekend weg met kinderen maar toch met voldoende privacy? Veel familie hotels hebben kamers met een connecting door. Hierdoor worden twee kamers aan elkaar gekoppeld met een tussendeur.

Extra bed

Je zoekt een kamer met een extra bed? Vermeld dit tijdens het maken van jouw reservering. Je hoort van ons op welk kamers we die mogelijkheid hebben en welke kosten er aan verbonden zijn.

Ontbijt voor kinderen

In al onze hotels ontbijten kinderen tot 3 jaar gratis. Bij een aantal van onze hotels betaal je voor kinderen tot 12 jaar een speciaal tarief. Dat is wel zo eerlijk voor deze kleine eters, die goede voeding extra hard nodig hebben.

 

Quality time met jouw gezin

Apollo keys

Unlock the fun

locatie of hotel

Start Reservering

Beschikbaarheid ophalen

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam

  • Wij bieden de beste prijs
  • Mogelijkheid tot GRATIS annuleren
  • Kies voor betalen bij aankomst

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam