Fattal Hotel Group is één van de snelstgroeiende hotelketens in Europa. In Nederland en België zijn we actief onder de vlag van Apollo Hotels & Leonardo Hotels. Onze hotels vind je op de mooiste locaties, van bruisende steden en dichtbij luchthavens tot locaties aan de kustlijn en in een groene omgeving. Daarnaast hebben we een passie voor meetings & events. Dit uit zich in uiteenlopende vergaderlocaties en top restaurants. Zoals Event Centre Vinkeveen aan het water, teambuilding bij Veluwe Events, fine dining bij Floor17 op 85 meter hoogte of ga voor één van onze andere restaurants. Welk hotel je ook kiest, wij zorgen voor een onvergetelijk verblijf.

BEKIJK WEBSITE

Apollo Hotels

Apollo Hotels staat garant voor de mooiste momenten in de mooiste steden van Nederland. Wij weten zeker dat je overal een onvergetelijk verblijf hebt; of je nu gaat voor een city trip, tot rust komt met weekendje wellness of de natuur in duikt. Onze hotels zijn net zo veelzijdig als onze mensen, wij doen er alles aan om je zeker nog eens terug te laten komen! Heb je zin in een culinaire avond uit? Op diverse locaties in het land maken onze koks jouw avond extra bijzonder. Combineer jouw verblijf bijvoorbeeld met een boerderijkippetje bij Bierfabriek of met verse sushi van The Harbour Club. Daarna kom je lekker tot rust in je hotelkamer. Word jij wakker met uitzicht op het Rijksmuseum? Of open jij je balkondeur en ruik je de zoute zeelucht aan de kust van IJmuiden?

Apollo Hotels, You’ll Be Back.

 

Leonardo Hotels

De keten biedt hotels in categorieën van 3 tot 4 sterren. Een van de essentiële kenmerken van de keten is het bieden van hotels op aantrekkelijke locaties, bijvoorbeeld midden in de stad of dicht bij de luchthaven. Leonardo Hotels is onderdeel van de Duitse markt sinds 2007 en actief met meer dan 160 hotels in Europa.

Elk Leonardo Hotel werd individueel ingericht en garandeert aan alle gasten comfort en een uitstekende service. Het hoofddoel van elk hotel is de volledige vervulling van de behoeften en wensen van de gasten. Of het nu om een zakenreis, een groepsverblijf of een zakelijk evenement gaat, onze medewerkers zullen net dat tikkeltje meer doen om ervoor te zorgen dat u zich comfortabel voelt. Want bij Leonardo Hotels willen we dat alle gasten zich thuis voelen.

BEKIJK WEBSITE