Je wil je feest of evenement op een bijzondere, high-end locatie in Amsterdam geven. Ga jij voor groots in Event Centre Vinkeveen met catering van The Harbour Club, of zoek jij de rust en ruimte op in IJmuiden aan Zee? Liever het centrum van Amsterdam in na je event? Wij helpen graag met de organisatie van jouw dag!

Apollo Hotel Amsterdam

Lunchen, borrelen of dineren op een unieke locatie in Amsterdam. Wat de mogelijkheden zijn? Dineer in een traditionele Franse keuken of geef je eindejaarsborrel in The Harbour Club Amsterdam Zuid. We helpen graag met de organisatie vanje evenement in Apollo Hotel Amsterdam

Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark

Vanaf ons dak proost je met familie, vrienden of collega's op onze Rooftop Bar. Proef heerlijke gerechten van de chef in Floor17 en maak je feestavond compleet met een verslavend uitzicht over Amsterdam. Plan nu je event in Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark!

Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam

Op slechts 12 autominuten van Amsterdam ligt, in de Vinkeveense Plassen, Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam en Event Centre Vinkeveen. Iets bijzonders te vieren? We hebben de perfecte locatie voor je! Onze flexibele wanden, eigen haven en terras én catering van The Harbour Club maken het compleet. Plan jouw evenement in het gloednieuwe Event Centre Vinkeveen!

Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach

Aan het strand dineren, teambuilding activiteiten doen en proosten met jouw gezelschap op een geslaagde avond. Deze bijzondere locatie is het ideale decor voor jouw evenement! Vraag een offerte aan voor een event bij Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach.

Apollo keys

Unlock the fun

locatie of hotel

Start Reservering

Beschikbaarheid ophalen

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam

  • Wij bieden de beste prijs
  • Mogelijkheid tot GRATIS annuleren
  • Kies voor betalen bij aankomst

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam