Het jaar afsluiten of juist inluiden met collega's, zakenrelaties of klanten? Proost met het hele team op een succesvol nieuw jaar. Wil jij een onvergetelijk event maken deze winter? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze (keuken)teams gaan vol enthousiasme aan de slag. Bekijk hieronder dé locaties voor jullie eindejaarsborrel of jaarafsluiting. 

View in English

BIERFABRIEK ALMERE

Sluit het jaar feestelijk af, of start het jaar vol nieuwe energie met een borrel bij Bierfabriek Almere, proost! 

BEKIJK ARRANGEMENTEN

 

 

 

CROWNE PLAZA DEN HAAG - PROMENADE

Dit jaar hebben we authentieke gerechten van over de hele wereld geïntroduceerd tijdens de Promenade Food Festivals. Tijdens onze eindejaarsevenementen laten we jou deze smaken proeven.

BEKIJK ARRANGEMENTEN

 

 

 

BODON, LA GRANDE BRASSERIE

Het jaar afsluiten of juist inluiden met uw collega’s, zakenrelaties of klanten? Verbaas al uw gasten met het extravagante interieur van The Living Room by Bodon, La Grande Brasserie.

BEKIJK ARRANGEMENTEN

 

 

 

FLOOR17

Ga deze winter de strijd aan tijdens een potje ijshockey op het 85 meter hoge dak van Ramada Apollo Amsterdam Centre. Drink een borrel op het dakterras met één van de arrangementen.

BEKIJK ARRANGEMENTEN

 

 

 

APOLLO HOTEL IJMUIDEN SEAPORT BEACH

Op zoek naar dé locatie voor eindejaarsborrel of een plek om het jaar feestelijk af te trappen? Bij ons kies je voor een feestelijke borrel of diner in het restraurant of één van de zalen.

BEKIJK ARRANGEMENTEN

 

 

 

APOLLO HOTEL PAPENDRECHT

Lekker eten brengt mensen samen, en daar houden wij van! Ons keukenteam gaat vol enthousiasme aan de slag, want er is geen beter ingrediënt dan passie.

BEKIJK ARRANGEMENTEN

 

 

 

APOLLO HOTEL BREDA CITY CENTRE

Wij verzorgen een feestelijke barbecue voor jullie gelegenheid. Een barbecue in de winter? Ja, juist in de winter! Compleet met glühwein, vuurkorf en feestverlichting.

BEKIJK ARRANGEMENTEN

 

 

 

EVENT CENTRE VINKEVEEN

Proost met het hele team op een succesvol nieuw jaar! Verzorg jij een gala of een diner? Wij zorgen voor de perfecte setting.

BEKIJK ARRANGEMENTEN

 

 

 

 

APOLLO HOTEL VELUWE DE BEYAERD

 

Je zoekt dé locatie voor de eindejaarsborrel of een plek om het jaar met frisse energie te starten. Wij zorgen dat jouw evenement in de wintermaanden compleet wordt verzorgd.

BEKIJK ARRANGEMENTEN