In samenwerking met route.nl hebben we meer dan 30 fiets- en wandelroutes voor jou klaargezet door heel Nederland. Deze routes zijn zo samengesteld dat je start bij een van onze hotels, ideaal te combineren met een nachtje weg.  

Reserveer jouw overnachting en ontdek de speciaal samengestelde wandelroute hieronder.

Dichtbij huis blijven en toch iets bijzonders beleven? Ontdek prachtige landschappen, mooie streken en bruisende steden. Er valt zoveel te beleven in ons eigen land!

Fietsroute regio Amsterdam: Rondje Broek in Waterland en Durgerdam

Je fietsroute gaat van start bij Leonardo Hotel Amsterdam City Center. Dwars door de stad rijd je naar de pont achter het Centraal Station. Door Amsterdam-Noord fiets je de polder in. Het ene eeuwenoude houten huis is nog mooier dan het andere.. Wat een historie! 

Bekijk de route hier
 

Wandelroute regio Amsterdam: Rondje geheimen en highlights van Amsterdam

Je wandeling gaat van start bij Leonardo Hotel Amsterdam City Center. Hiervandaan loop je naar de Stadsschouwburg Amsterdam en het Johnny Jordaanplein, vernoemd naar de beroemde volkszanger. Vlakbij ontdek je de 9 Straatjes, leuk winkelgebied! Via het Koninklijk Paleis Amsterdam loop je naar De Waag, in 1488 gebouwd als deel van de middeleeuwse stadsmuren. Daarna wandel je naar het Dolhuis,  een plek vol historie..

Bekijk de route hier

Wil je je fiets- of wandeltocht combineren met een overnachting?

Deze fiets- en wandelroute is uitstekend te combineren met een verblijf bij Leonardo Hotel Amsterdam City Centre. Dit is namelijk ook het startpunt van de route!

Start reservering