Met een hotel overnachting neem je de tijd om de jongste provincie van Nederland te leren kennen. Flevoland is ontstaan door drooglegging van delen van de voormalige Zuiderzee. Denk je aan water, dan denk je dus aan Flevoland. De provincie is geliefd onder watersporters en strand bezoekers. In Flevoland vind je leuke hotels in de natuur of juist in de stad. Kun je niet kiezen in welke plaats je wilt overnachten? Dan kom je toch gewoon een keer terug. Hieronder vind je de steden van onze hotels in Flevoland.

Almere

Je overnacht in Almere en bent verrast door de spraakmakende architectuur. Dat is niet zo gek. Almere staat op de eerste plaats bij hedendaagse architectuur in ‘European New Towns’. Bij Apollo Hotel Almere overnacht je in een ‘zwevend slaapblok’. De fraaie gevel van cederhout wordt ondersteund door kolommen. Met de architectuurroute leer je het verhaal kennen achter de gebouwen van het Nieuwe Stadshart. Daarmee bedoelen we de moderne kern van het centrum van Almere. In het centrum vind je een fantastisch winkelaanbod. Eerst lekker uitslapen op je hotelkamer en daarna uitgebreid winkelen op koopzondag. De heren kiezen misschien liever voor een actievere middag op het water. Ga kitesurfen of maak een boot tocht langs het Gooimeer naar het Markermeer.

Lelystad

In Lelystad overnacht je in de hoofdstad van de provincie Flevoland. De gemeente Lelystad is genoemd naar Cornelis Lely. Deze Nederlandse ingenieur ontwierp het plan van de Afsluitdijk, waarmee Oostelijk Flevoland ontstond. Met een kustlijn van maar liefst 17 kilometer, overnacht je in een watersportstad met meer dan 3000 ligplaatsen voor zeil- en motorjachten. Er is ruimte voor water en natuur. Je slaapt dichtbij het internationaal bekende natuurreservaat ‘De Oostvaardersplassen’. De film ‘De Nieuwe Wildernis’ omschrijft dat de Amsterdamse natuur in beeld is gebracht. Amsterdamse natuur? De drukte van de Randstad ligt achter je, maar vanuit het groene Lelystad ben je in 20 minuten in Amsterdam.

Apollo keys

Unlock the fun

locatie of hotel

Start Reservering

Beschikbaarheid ophalen

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam

  • Wij bieden de beste prijs
  • Mogelijkheid tot GRATIS annuleren
  • Kies voor betalen bij aankomst

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam