Om de website juist te weergeven, maken wij gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteer

Hulshorst ligt op de Veluwe, tussen de plaatsen Nunspeet en Harderwijk. Je bevindt je midden in de natuur met prachtige fiets- en wandelpaden langs het water en door Veluwse bossen. De omgeving biedt meer dan een oase van rust. Je vind er ook sfeervolle dorpen, culinaire hoogstandjes, leuke attracties en wellnes ontspanning.

Stuifzand en heidevelden op de Veluwe

De Veluwe is het grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland. Het gebied is in totaal 91.200 hectare groot met een aanschakeling van bossen, heidevelden en zandverstuivingen. De Veluwe is prachtig, in elk seizoen! Maar in augustus en september zijn de kleuren van talrijke heidegebieden op zijn mooist. Je kunt zomaar oog in oog staan met herten en wilde zwijnen. Minder bekend is dat de Veluwe honderden kilometers ruiterpaden kent. Of dat je op een hoogte van 18 meter door het klimbos je grenzen kan verleggen. Zeg dus nooit dat de Veluwe saai is!

De Veluwerandmeren

De Veluwe bestaat niet alleen uit bos en heide. Je geniet van zee en strand! Op 5 kilometer van Hulshorst liggen de bekendste Veluwerandmeren. Wil je als beginnende watersporter oefenen met wakeboarden, kneeboarden, waterskieën of kitesurfen? De randmeren zijn hiervoor geliefd door de gunstige ligging en het ondiepe water.

Harderwijk

Op 7 kilometer van Hulshorst vind je Harderwijk. Wellicht bij jou bekend van Dolfinarium, het grootste zeezoogdierpark van Europa. Absoluut leuk om te bezoeken, maar Harderwijk biedt meer dan dat. Het is een knus historisch stadje dat bruist van gezelligheid. Ga lekker een hapje eten of vul je eigen picknickmand voor op het stadsstrand. Een aanrader is Restaurant Vuluvia. Hier zit je op het terras met uitzicht over de oude Vissershaven. Je kunt hier ook een sloep huren.

Wellnessresorts op de Veluwe

Je bezoekt de Veluwe om tot rust te komen. Je vind er een groot aantal sauna’s, baden en wellness faciliteiten. Zowel wellnessresort de Veluwse Bron als wellnessresort de vernieuwde Zwaluwhoeve liggen beide dichtbij Hulshorst. De Zwaluwhoeve ligt zelf op 3 kilometer van Apollo Hotel De Beyaerd. Full relax modus? Reserveer je massage of gezichtsbehandeling.

Dagtochtjes met kinderen

Kids kunnen geweldig uitrazen in de eindeloze natuur, maar zij maken misschien liever een dagtochtje naar een attractie. Je vind allerlei parken in de nabije omgeving. Loop tussen de Apen in dierenpark Apenheul. Door ANWB verkozen tot het  leukste uitje van Nederland 2016. Voor meer adrenaline ga je naar de achtbanen van Walibi Holland. Is dat net iets te heftig? In pretpark Koningin Juliana Toren vind je meer dan 60 attracties voor kinderen van 2 tot 12 jaar.

Apollo keys

Unlock the fun

locatie of hotel

reserveren

gasten

Volwassenen
Kinderen

Kamervoorkeur

kamer(s)
vanaf
Prijs wordt berekend in de volgende stap
Geen kamers beschikbaar
Lagere prijs
Beschikbaarheid ophalen
Geen beschikbaarheid gevonden
vanaf
Prijs wordt berekend in de volgende stap
Geen kamers beschikbaar
Lagere prijs
Beschikbaarheid ophalen
Beschikbaarheid ophalen
reserveren
  • Wij bieden de beste prijs
  • Mogelijkheid tot GRATIS annuleren
  • Kies voor betalen bij aankomst