Hoge standaard streaming, webinars of hybride evenementen in ons hotel. Samen met onze partner Heuvelman Sound & Vision bieden wij jouw de streaming oplossing die je nodig hebt.

Jouw webinar in een prachtige omgeving

Wil je een interactief of collaboratief evenement organiseren dat vraagt om actieve betrokkenheid, interactie of participatie tussen de presentator en de deelnemers? Dan is een webinar de perfecte oplossing. Er zijn vele mogelijkheden voor communicatie tussen een presentator en zijn deelnemers, zoals chatten, polls en vragen en antwoorden.

Samen met Heuvelman bieden wij alle faciliteiten om jouw evenement tot een succes te maken: van de benodigde technologie tot onze mooie zalen die voor de juiste achtergrond zorgen. Wil je meerdere zalen aan elkaar koppelen om een grotere groep gasten te kunnen ontvangen binnen de 1,5 meter richtlijn? Heuvelman zorgt ervoor dat geluid, video en zelfs computerschermen kunnen worden gedeeld tussen de aanwezigen in de verschillende zalen.

Een aantal voorbeelden hiervan zijn seminars, leiderschaps toespraken  en motiverende lezingen.

 

Professionele ondersteuning voor de hotel industrie

Heuvelman Sound & Vision is een bekende serviceverlener binnen de (internationale) hotelbranche. Zij zijn gespecialiseerd in audiovisuele huuroplossingen voor evenementen, congressen en vergaderingen, maar ook in permanente installatiewerkzaamheden.

Als total solutions partner heeft Heuvelmans als doel je te ontlasten bij de organisatie van jouw evenement. Zij leveren maatwerk en bieden de benodigde hulp bij het organiseren van evenementen, van professionele streaming oplossingen tot uitgebreide hybride evenementenplatforms en alles daartussenin.

 

Streaming van jouw onsite meeting, productlancering, bedrijfspresentatie of conferentie

Ben je op zoek naar een locatie om jouw bijeenkomst op locatie, productlancering of bedrijfspresentatie te organiseren en uit te zenden? Dan is een "stream" multicast voor velen de aangewezen weg. Met het doel om een grote groep genodigden online voor te lichten en informeren , laat de live-uitzending de aanwezigen alles horen en zien wat er ter plaatse gebeurt.

 

Ga wereldwijd met online video vergaderingen

Heb je behoefte aan een bijeenkomst die betrokkenheid van meerdere sites met zich meebrengt, misschien zelfs van over de hele wereld? Een videovergadering is een real-time virtueel evenement met audio- en videouitzendingen, het delen van schermen en het mogelijk maken van groepsdiscussies. Elke deelnemer is een presentator, en elke presentator is een deelnemer.

Professionele camera's en studioverlichting binnen het prachtige decor van onze hotels bieden jouw de perfecte omgeving voor videovergaderingen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de techniek.

 

Digitaal hybride evenement | wij verbinden jouw onsite evenement in ons hotel met de digitale wereld

Dankzij de nieuwste softwareontwikkelingen kan je nu een "live" in-persoonsevenement combineren met een "virtueel" online platform. Dit biedt de mogelijkheid om met grotere groepen jouw evenement bij te wonen en uitgebreide mogelijkheden zoals intelligente e-mails, uitnodigingen en herinneringen, deelnemersregistratie, analyses, gegevensexport & -integraties, persoonlijke tijdschema's en nog veel meer, dit alles in een flexibel en aanpasbaar meertalig platform voor de beste gebruikerservaring. Hoe werkt dit? Heuvelman verbindt het evenement op locatie met een online platform waar de deelnemers jouw evenement op een interactieve manier kunnen ervaren. Van een plenaire sessie met bedrijfspresentaties, keynote sprekers en entertainment, tot breakout sessies, interactieve tafelopstellingen en netwerk- & matchmakingstools.

 

Pakketten

Elke evenement is anders. Om je een prijsindicatie te geven, hebben wij 4 AV pakketten samengesteld. Houd er rekening mee dat de prijzen exclusief de huur van een vergaderzaal/ hotelpakketten zijn.

 

Wil je geïnspireerd raken?

 

Contact

Apollo Hotel Amsterdam, a Tribute Portfolio Hotel +31 85 007 1344 meetings.apolloamsterdam@apollohotels.nl
Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark +31 85 007 1344 events@floor17.nl
Leonardo Royal Hotel Amsterdam +31 85 007 1344 events.royalamsterdam@leonardo-hotels.com
Leonardo Hotel IJmuiden Seaport Beach +31 255 566 920 meetings.ijmuiden@leonardo-hotels.nl
Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam +31 85 007 1344 meetings.vinkeveen@apollohotels.nl
Apollo Hotel Veluwe de Beyaerd +31 341 451 541 meetings.debeyaerd@apollohotels.nl
Apollo Hotel Breda City Centre +31 76 522 0200 meetings.breda@apollohotels.nl
Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade +31 70 70 351 17 13 reservations.royaldenhaag@leonardo-hotels.nl
Apollo Hotel Papendrecht +31 78 615 20 99 meetings.papendrecht@apollohotels.nl