Combineer jouw overnachting met een leuk uitje in de omgeving van Apollo Hotel Almere City Centre. Wij wisselen het aanbod van onze arrangementen continu. Waarom? Omdat je in de zomer liever aan het water bent en in de winter liever in de wellness. 

Er zijn uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures getroffen, conform de richtlijnen van het RIVM.

Zomer in Almere arrangement

Stap op de fiets en verken Almere deze zomer! Vanuit Apollo Hotel Almere City Centre midden in de stad fiets je met gemak naar het Lumièrestrand, het verzetsmonument Bos der Onverzettelijken en het Beatrixpark. Vanzelfsprekend is dit arrangement inclusief overnachting met uitgebreid ontbijt in een heerlijke Deluxe kamer. Je maakt jouw nachtje weg in Almere compleet met een heerlijke bierproeverij van Bierfabriek Almere. Boek dit arrangement vanaf €145 voor twee personen per nacht.

Het Zomer In Almere arrangement is inclusief:
- Overnachting in een Deluxe kamer met uitgebreid ontbijt
- Bierproeverij van Bierfabriek Almere
- Fietsverhuur

START RESERVERING

 

 

 

 

Bierfabriek Experience

Ons arrangement in Almere is precies wat je nodig hebt op dit moment. Een exclusief 2-gangen verrassingsdiner inclusief overnachting & uitgebreid ontbijt bij Apollo Hotel Almere staan op je te wachten. Ook is er een welkomstdrankje inclusief! Wat wil je nog meer? Boek dit arrangement vanaf €119 voor twee personen per nacht.

Het Sleep & Dine Arrangement in Almere is inclusief:

– Overnaching met uitgebreid ontbijt bij Apollo Hotel Almere
– Welkomstdrankje
– Bierproeverij 
– 2-gangen diner inclusief huisgemaakt bierbrood vooraf
– Late check-out tot 13:00 uur

START RESERVERING